› 
 › 
Pudra.com 28.08.2015

Dior 2015 Sonbahar makyaj koleksiyonu: Cosmopolite

Dior'un 2015 Sonbahar makyaj koleksiyonu Cosmopolite, şehir hayatını ve sonbaharın renklerini bir araya getirmiş. Koleksiyonun detayları Pudra.com'da.

Moda ve güzellik sektörünün öncü markalarından Dior2015 Sonbahar makyaj koleksiyonu Cosmopolite ile bizi her zaman olduğu gibi yine kendine hayran bıraktı. Dior Kreatif ve İmaj Direktörü Peter Philips'in ilk makyaj koleksiyonunda cesur, sofistike ve klasik her görünüm öne çıkıyor. 

Dior 2015 Sonbahar makyaj koleksiyonu: Cosmopolite

dior 2015 sonbahar makyaj koleksiyonu cosmopolite






















Büyük bir yeniliğe öncü olan Dior, ayna renkli, parlak likit farı Dior Addict Fluid Shadow ile sonbaharda dikkat çekici bakışlara imza atıyor. Koleksiyonun kadife dokulu krem allığı Diorblush Cheek Stick için sonbahara yakışan 3 farklı renk seçilmiş; gül ağacı, taze pembe ve kayısı turuncusu.
 
Sonbaharın sofistike havasını yansıtan 5'li far paletleri iki farklı renkte tasarlanmış. Biri altın, denim mavisi ve amber beji; diğeri ise gümüş, yosun yeşili, buzlu kahverengi ve şarap rengi gibi renklerden oluşuyor. 


dior 2015 sonbahar makyaj koleksiyonu cosmopolite far











































Makyaja daha aydınlık bir görünüm vermek için tasarlanan Diorskin Nude Cosmopolite aydınlatıcı yüz pudrası bütün cilt renklerine uyacak şekilde özel bir tonda tasarlanmış. 

Dior 2015 Sonbahar makyaj koleksiyonunda 5 farklı tonda ojeyi bizlerle buluşturuyor; koleksiyonun göze çarpan ojesi ayna parlaklığındaki Miroir, koleksiyonla aynı ismi taşıyan sofistike gül ağacı rengi Cosmopolite, metalik ışıltılara sahip denizci mavisi Darling Blue, mineral haki Metropolis ve derin zarafete sahip Black Out

dior 2015 sonbahar makyaj koleksiyonu cosmopolite ruj

Cosmopolite koleksiyonundaki rujlar, gözleri geri planda bırakmayan, sezonun makyaj trendlerine de uyan renklerde. Dior Addict Fluid Stick serisi, yeni serideki dikkat çekici gözleri dengeleyecek boz kahverengi ya da şakayık pembesi ile yenilendi. Dior'un ikonik serisi Rouge Dior'a buzlu bejden gül ağacına, iddialı kırmızıdan mocha kahverengiye sofistike renkler eklendi. 

Dior'un 2015 Sonbahar makyaj koleksiyonundan parçaları makyaj çantamıza eklemek için sabırsızlanıyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER