› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2010

Eyeliner deyip geçme, dene ve gör!

Türkan Şoray gibi iri ve çekici gözlere sahip olabilirsiniz. İşin sırrı eyelinerda!

Eyeliner kullanmak zor mu geliyor? O ince ve pürüzsüz çizgiyi bir türlü tutturamıyor musunuz? Eğer bu konuda kendinizi beceriksiz hissediyorsanız, size yardımcı olacak önerilerimiz var.

Eyeliner deyip geçme, dene ve gör!


Krem eyeliner iyi bir alternatif
Eyeliner sürerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey; çizgiyi ilk etapta oldukça ince bir çizgi halinde kirpik diplerine sürmeniz. Bunu tek hamlede yapmaya çalışın, o zaman daha düzgün olur. Eğer çizgi ince geldiyse, üstünden tekrar geçerek kalınlaştırın. Bu konuda tavsiyemiz, krem eyeliner kullanmanız. Krem eyelinerların hem sürümü çok kolay hem de yoğun görünümüyle kalıcılıkları fazla. Sıvı eyeliner sevmeyenlere, kalemin sertliğinden şikayetçi olanlara duyurulur...


Göz kalemi
Göz kalemimden vazgeçmem diyorsanız, bu konuda unutmamanız gereken noktalar da yok değil. Göz pınarından başlayarak kirpik diplerine doğru kalemi çekin ve gözünüzün bitiş çizgisine doğru çizgiyi biraz yukarı alın. Bu, gözlerinizin daha çekik görünmesini sağlayacaktır. Daha iri ve dikkat çekici bakışlara sahip olmak istiyorsanız, gözünüzün alt kapağının dışına da kalem çekebilirsiniz. Kalemi çektikten sonra parmağınızla ya da aplikatörle burayı hafifçe dağıtarak, dumanlı bir görünüm verin.


Kalem rengi için tercihiniz siyahtan yana ise, kirpiklerinizin çok daha kalın ve gür görüneceğinden emin olabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER