› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.01.2011

Guerlain 2011 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu

Guerlain 2011 ilkbahar koleksiyonun adı: Sur Me Levres yani "On My Lips". Dudaklara ağırlık veren yeni koleksiyonda renkler adeta ahenkle dansediyor. Yeni koleksiyon Pudra.com'da.

Yeni koleksiyonunda dudaklara ağırlık veren Guerlan, pembe, fuşya ve turuncu renklerin hakim olduğu bir renk festivali düzenliyor adeta... Ürünlerin ambalajları ise yine çok şık, mücevher kutusu gibi. Hepsi, siyah kadife kılıfında sunuluyor.

Guerlain 2011 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu

Koleksiyonun yıldız ürünlerinden olan Blush G allık; turuncu, fuşya, narin pembe ve sedefli pembenin harmonisinden oluşuyor. Yanaklarınıza bir dokunuş yeter... Üstelik bu ürün "Limited Edition" kategorisinde. Yani sınırlı sayıda piyasada satışa çıkacak.

Hadi koleksiyona yakından bakalım!



Koleksiyonun yıldız ürünlerinin toplu gösterimi: Blush G allık, Écrin 6 Couleurs far paleti ve Rouge G.




Écrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette. İçeriğindeki anahtar madde aytaşı tozu ile renklere lame bir parlaklık veriyor. Ayrıca farın dayanıklılığını artırıp, sürekli taze bir görünüm sağlıyor.




Illuminating and Mattifying Powder. Koleksiyona yeni katılan bu pudra, yüzü aydınlatıyor ve renk düzensizliklerini ortadan kaldırıyor. Sihirli bir dokunuş gibi...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER