› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.11.2015

Kırık göz farını onarmanın yolları

En sevdiğiniz far yanlışlıkla düşüp kırıldı mı? Endişelenmeyin. Pudra.com'un tüyolarıyla farınızı kolayca eski güzel günlerine döndüreceksiniz.

Ambalajında çok sağlammış gibi görünen farınız aslında sandığınızdan daha nazik. Bir yere çarpınca çatlar, yanlışlıkla yere düşürünce paramparça olur, seyahatlerden bütün haliyle dönmesi adeta imkansızdır. Her gün kullandığınız favori göz farınızı toz halinde gördüğünüzde neler hissettiğinizi anlayabiliyoruz. Ama bu kadar üzülmeye gerek yok, çünkü çözümü var! Size önereceğimiz adımları takip edin ve farınızı yepyeni bir hale getirin.

Kırık göz farını onarmanın yolları
 

1. Adım: Paramparça edin

Doğru duydunuz. Kırılan farı onarmak için en baştan başlamak gerekiyor. Farınızı bir kürdan ya da kalem yardımıyla toz haline getirinceye kadar parçalayın. 
 

2. Adım: Alkol ekleyin

Parçalanmış farınıza damlalık yardımıyla birkaç damla saf alkol ekleyin.

3. Adım: Karıştırın
Kürdan ya da küçük bir çubuk yardımıyla farı karıştırın. Kremsi, ıslak bir kum kıvamı alması gerekiyor, gerekirse birkaç damla daha alkol ekleyin. Alkolü fazla kaçırmamaya dikkat edin, alkol içinde yüzmemeli.
 

4. Adım: Presleyin

Farın ebatlarıyla uyuşan bir bozuk parayı temiz bir kumaşa sarın ve farın üzerine 30 saniye boyunca bastırın. Farın üstünde oluşan kumaş dokusu daha profesyonel bir görüntü sağlayacak. Kenarlara bulaşan far kalıntıları varsa peçeteyle silerek temizleyin.
 

5. Adım: Bekleyin

Son aşamaya kadar kolayca geldik, bundan sonra yapmanız gereken tek şey biraz sabretmek. Farı düz bir yüzeyde üstü açık bir şekilde en az 10 saat bekletin. Alkolün uçup farın tamamen kuruması için bu adımı atlamanızı tavsiye etmeyiz.

Sabah kalktığınızda yepyeni hale gelmiş farınızı kullanarak keyifle makyajınızı yapabilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer haberlerimiz: 
2016 İlkbahar-Yaz Makyaj trendleri
2016 İlkbahar-Yaz sezonunun makyaj trendlerini merak ediyorsanız Pudra.com’un hazırladığı trend raporunu mutlaka okuyun.

En iyi nude far paletleri
Her sezonun favorisi doğal makyaj trendinin olmazsa olmazı şüphesiz ki nude farlar... Sizin için en iyi 10 nude far paletini seçtik.

Kozmetikleri nasıl muhafaza etmeliyiz?
Makyaj malzemelerimiz bizim en önemli neferlerimiz. Kozmetik ürünlerimizi doğru şekilde muhafaza etmeyi bilirsek, onlardan maksimum fayda sağlayabiliriz.

​Gözleri daha büyük göstermek için makyaj hileleri
Büyük, güzel, cazibeli gözler mi istiyorsunuz? Göz kalemi, far ve maskara hileleriyle gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz. Büyük gözlere sahip olmak için makyaj önerileri Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER