› 
 › 
20.07.2017

2017 gelinlerinin makyaj trendleri

Bu yaz düğün makyajlarına damga vuracak trendleri ve olmazsa olmazları sizler için bir araya getirdik. Kusursuz bir makyaj için 7 adımı takip edin.

''Her gelin adayı bu özel gününde yüzünü bir makyaj artistine teslim etmek ister'' diye bir kural elbette yok. Cildinizin yapısını, kontürlemeniz gereken noktaları, neyi sevip neyi sevmediğinizi en iyi siz biliyor veya deneyerek öğrenmek istiyorsanız; kendi makyajınızı kendiniz yapabilirsiniz.

2017 gelinlerinin makyaj trendleri
İşte düğün makyajınızda dikkat etmeniz gereken 7 püf noktası:
 
1-İlk adım kusursuz bir gülümseme

Hayatınızın en mutlu günlerinden biri olan düğününüzde bu özel makyajın temeli yüzünüzdeki gülümsemedir. Siz de düğününüzde korkusuzca ve doyasıya gülümseyebilmek için hazırlıklarınıza başlamadan önce Signal White Now CC ile dişlerinizi fırçalayın. Beyazlık etkisinin kalıcılığı için ise Signal White Now Touch' ı gelin çantanıza atıp dişlerinizdeki ışıltıyı gece boyunca tazeleyin. Bu sayede fotojenik gülümsemenizden asla ödün vermeyin.
 
kusursuz gülümseyin
2-Kızıl smokey göz makyajı
Gözlerine derinlik kazandırmak isteyen gelinler, smokey göz makyajınızı kızıl ve kiremit tonlarında yapmak sizin için doğru tercih olacaktır. Göz renginiz kahve tonlarında ise öncelikle dikkat etmeniz gereken gözlerinizin aydınlatılması olacaktır. Aydınlatıcınız yoksa ışıltılı beyaz ya da ten rengi farlarınız aydınlatıcı görevi görebilir. Smokey makyajın gözünüzü küçültmesi derdine ise göz pınarlarınızı beyaz göz kalemiyle aydınlatarak son verebilirsiniz. Gelinliğinizle müthiş bir uyum sağlayacak kızıl makyajınızı ister nude ister bordo tonlarında rujunuzla tamamlayabilirsiniz.
 
3-Ruj ile allığın müthiş uyumu

Yaz aylarında açık ten renginde kalmak tercihiniz olabilir. Bu durumda da koyu renk ruj kullanmaktan korkmayın! Mor, bordo, kırmızı gibi iddialı rujları uygun allıklarla beraber kullandığınızda yüzünüzde geceye damga vuracak bir uyum yakalayacaksınız. Bu yıl sıkça gördüğümüz yüzü kontürleme trendi son bulurken yerini makyaj çantalarının vazgeçilmezi allıklara bıraktı. Yeni trend renkli allıklar, tüm ten renklerinde soluk görünümü engellerken yüzünüzü de ısıtacak. Bu trendi uyguladığınızda bembeyaz gelinliğinizle yakalayacağı ahenk ise güzelliğinizi farklı bir boyuta taşıyacak.
 
4-Pastel tonların gizli iddiası
Geçtiğimiz yıla damgasını vuran ''yokmuş gibi makyaj” modası 2017'de yerini farklı bir trend olan pastel tonlu ve hafif ışıltılı makyajlara bırakıyor. Bu görünümü yakalamak için toz pembe ve şeftali tonlarında farlarla göz kapaklarınızı renklendirin. Kremsi yapıda ve ıslak görünümlü rujlarla dudaklarınıza hacim katın. Bu tarz doğal görünümlü makyajlarda yoğun fondötenler yerine BB krem ya da renkli nemlendiriciler kullanabilirsiniz. Genel olarak kumsal düğünü düşünen gelinlerimiz bu doğal dokunuşları tercih edebilirler.
 
pastel
 
5-Doğal görünüm için dağınık kaşlar
En mutlu günlerinizden biri olan düğününüzden hemen önce ufak değişikliklere hayatınızda yer açmaya ne dersiniz? Değişime asi bir görüntüye sebep olan keskin, kalın ve net kaşlara elveda diyerek başlayabiliriz. Bu yaz sıklıkla karşılaşacağınız dağınık kaşlar yüzünüze doğallık katacak. Öncelikle kaş rengine müdahale edecek ürünleri (kalem ve kaş farı) kenara bırakın. Kaşlarınızı tarayıp kendi hacmiyle sabitlemek için kaş maskarası kullanın. Seyrek kaşlara sahipseniz size en uygun tona sahip renkli kaş maskaralarını tercih edebilirsiniz.
 
6-Derinlik için siyah göz kalemi
Modası geçti diye bir süredir uzak kaldığımız siyah göz kalemlerinin tekrar trend olduğunun müjdesini buradan tüm sevenlerine verebiliriz. Hem üst hem de alt kirpik diplerinizde kullanabileceğiniz waterproof (suya dayanıklı) siyah göz kalemiyle gözlerinize derinlik katabilirsiniz. Düğün makyajlarında da severek kullanacağınızı düşündüğümüz bu makyaj trendini bol maskarayla tamamlayabilirsiniz.
 
göz kalemi
 
7-Rengarenk dudaklarla dikkat çekin
2017 yazının trendlerinden bir diğeri ise makyaj sevmeyen gelinlerimizi çok sevindirecek. İlk olarak makyajsız yüzünüze baz uygulayıp, göz altlarınıza kapatıcı ile müdahale edin. Yüzünüze yapacağınız ikinci dokunuşta ise kırmızı, nar çiçeği ve bordo tonlarındaki rujlarla tüm dikkati dudaklarınıza çekebilirsiniz. Son olarak gözlerinize derinlik katmak isterseniz hafif bir maskara uygulaması yapabilirsiniz. Hem doğal hem de dikkat çekici olmak işte bu kadar kolay.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER