› 
 › 
Pudra.com 06.01.2015

Lancome’un yeni Makyaj Kreatif Direktörü: Lisa Eldridge

Makyaj dünyasının vazgeçilmez isimlerinden Lisa Eldridge, Lancôme’un yeni Makyaj Kreatif Direktörü oldu.

Son dönemde yıldızı parlayan, yetenekli Lisa Eldridge, dünyanın en iyi fotoğraf sanatçıları (Sølve Sundsbø’dan Mert & Marcus’a kadar) tarafından aranan, prestijli dergilerle ve başlıca lüks moda markalarıyla çalışan bir makyaj artisti. Artık onun adını Lancôme’un Makyaj Kreatif Direktörü olarak daha çok duyacağız.

Lancome’un yeni Makyaj Kreatif Direktörü: Lisa Eldridge

2009’da yarattığı blogu sayesinde Lisa Eldridge, milyonlarca kadınla pratik ve kadınların kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olan önerilerini paylaşıyor. Lisa’nın blogu tamamen iyi ruh hali üzerine ve birkaç dakikada nasıl muhteşem görüneceğinizle ilgili pratik ipuçları sunuyor. Blog sadece podyum şovlarından alınan trendleri ya da bu sezonun tonlarını anlatmıyor, gerçekten kadınların sorunlarına cevaplar sunuyor. Lisa Eldridge’in öğretici videolarını izlemek öğretici olduğu kadar alışkanlık yaratan bir keyif anı kadınlar için!

Lancôme'da yeni bir dönem başlıyor
Lisa Eldridge artık Lancôme ile birlikte “çabasız şıklık” ile örtüşecek ürünler ve koleksiyonlar yaratacak. Aynı zamanda yine Lancôme ile birlikte kadınların hayatını daha kolay hale getirmek ve makyajı zorluk olmaktan çıkarıp bir rahatlık haline getirmek için teknikler ve öğretici videolar geliştirecek. Lisa Eldridge bu mutluluğunu şöyle dile getiriyor: “İnanılmaz bir mirasın, kusursuz stilin ve özgün bütünlüğün birleşiminden oluşan bir marka olan Lancôme’un Makyaj Kreatif Direktörü olmak bir onur. Yepyeni bir Paris Makyaj Atölyesi dizayn ediyoruz ve aklımızdaki online içerikleri paylaşmak kadar yeni koleksiyonlar, tonlar ve ürünler yaratmak için sabırsızlanıyorum. Bu gerçekten çok heyecanlı yeni bir macera!” Biz de merakla Lancôme'daki yenilikleri bekliyoruz.

Lisa'nın pratik önerilerini okumak ve videolarını izlemek için lisaeldridge.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER