› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.06.2016

Christian Louboutin'in yeni ruj koleksiyonu: Loubilaque

Christian Louboutin'in yeni ruj koleksiyonu Loubilaque, dudaklar benzersiz bir ışıltı yaratacak. Koleksiyonun detayları Pudra.com'da.

Moda devlerinden Christian Louboutin, modada olduğu kadar kozmetik sektöründe de ne kadar başarılı olduğunu gerek ojeleri, gerekse rujları ile ortaya koyuyor. Rugan ve parlak derilere daima tasarımlarında yer veren ünlü modacı bu tutkusunu kozmetik koleksiyonlarına da yansıtmaya karar verdi. Bunun üzerine ortaya yeni yoğun renkli, parlak likit ruj koleksiyonu Loubilaque çıktı.

Christian Louboutin'in yeni ruj koleksiyonu: Loubilaque

Loubilaque, sıradan parlatıcılarla elde edilmesi çok zor olan yoğun pigmentasyonu ile diğer tüm parlatıcılardan ayrışıyor. Hem yoğun kapatıcılığa hem de yoğun parlaklığa sahip olan rujun fırçası tasarımcı tarafından özel olarak tasarlandı. Yapışkan olmayan bir formüle sahip olan Loubilaque Antik Dönem Orta Doğu'nun görkemli estetiği ve Art Deco hareketinden esinlenilerek hazırlanan şeffaf hazneli ambalajlar iksir şişesini hatırlatıyor. 

Christian Louboutin Loubilaque ruj koleksiyonu

Işığı yansıtıp dudaklara ayna parlaklığı veren koleksiyonda nude tonlardan dikkat çeken kırmızılara 8 farklı renk var. Bu tonlar; Rouge Louboutin, Bengali, Bikini, Colibretta, Casanovella, Altressa, Altareva ve Akenana. 

Christian Louboutin'in Loubilaque koleksiyonunu Beymen Zorlu Center'da bulabilirsiniz.
Fiyatı: 285 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER