› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2014

MAC makyaj artistinden 10 tavsiye

Dünyaca ünlü makyaj sanatçısı James Kaliardos'dan mükemmel makyajın püf noktalarını 10 maddede öğrenmek ister misiniz?

"Makyaj yapmak bir sanattır ve makyaj artisti ise sanatçıdır" diyen James Kaliardos, dünyaca ünlü yıldızların makyözü. Yıllardır podyum ve çekim makyajı yapan usta sanatçı, kusursuz makyaja ulaşmak için şu tavsiyeleri verdi:

MAC makyaj artistinden 10 tavsiye

1) Cilt, en önemli şey. Hiçbir makyaj size mükemmel cildi veremez. Sorunlu ciltler makyaja başlamadan önce kesinlikle peeling yapıp, ciltlerini arındırmalılar ki cilt yüzeyi düzleşsin.

2) Nemlendiricinizi fondöten fırçası ile uygulayın. Üstüne fondöten uyguladığınızda, fondötenin daha kremsi ve daha parlak bir yapısı olacaktır. Daha güzel gözükecektir.

3) Göz çevresi kremi kullanmak için belli bir yaşta olmanız gerekmez. Göz çevresine 'ışıltı etkisi' vermek için makyaj esnasında da uygulayabilirsiniz.

4) Cilt renginiz sarı bazlıysa, ona sıcaklık katmak için renge ihtiyacınız var demektir. Bunu da, elmacık kemiklerine, çeneye, alına ve burun kenarlarına kontür yapar gibi renk ekleyerek yapabilirsiniz.

5) Makyajda en önemli şey, karıştırmak ve uyum yaratmaktır.

6) Kirpikler göz kapağında büyümez. Takma kirpiklerinizi tam kirpik çizgisine yapıştırın. Asla daha yukarda olmamalı.

7) Pudradan nefret etseniz bile, fotoğraf çekilirken ona ihtiyacınız var. Burun etrafına ve alın bölgesine parlamayı önlemek için hafif bir kat pudra sürmelisiniz.

8) Heykelsi bir görünüm için allığı elmacık kemiklerinizin en tepesine, burundan olabildiğince uzağa uygulayın.

9) Kaliardos’un en favori ürünlerinden biri, MAC Cream Color Base in Pearl. Bu ürünü aydınlatıcı olarak göz diplerinizde, dudakları dolgun göstermek için dudak ortasında, kısaca her yerde kullanabilirsiniz.

10) Mutlaka makyaj fırçası kullanarak makyaj yapın. Farkı göreceksiniz. Fondöten ve allığı fırça ile uyguladığınızda cildiniz ile kusursuz uyuma nasıl kavuştuklarını göreceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER