› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2015

MAC ve Zac Posen'den Makyaj Koleksiyonu

Uzun zamandır beklediğimiz iş birliği sonunda geldi. MAC, 2016 İlkbahar sezonunda Zac Posen ile çalışıyor. Koleksiyonla ilgili detaylar Pudra.com'da.

MAC ve Zac Posen'in birlikte hazırlayacağı koleksiyon haberini duyunca çok heyecanlandık. Ünlü tasarımcının markayla olan geçmişini hesaba katarsak bizce geç bile kalındı. Zac Posen 2001'de çıkardığı ilk koleksiyonundan bu yana moda haftalarında her zamana MAC ile çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Zac Posen 2016 İlkbahar-Yaz defilesinde gözümüze çarpan kıpkırmızı dudaklar da bu birlikteliğin bir işaretiymiş.

MAC ve Zac Posen iş birliği

"Geçtiğimiz 15 yılda MAC'ten güzellik hakkında birçok şey öğrendim. Güzellik ve moda her zaman yan yana gider. Tasarımlarımla bütünleşecek bir makyaj koleksiyonu hazırlamayı hep hayal etmişimdir. İmzamı taşıyacak ilk makyaj koleksiyonunu yaratmak için MAC ile çalışmamdan doğal ne olabilirdi ki? Koleksiyonda yıldızların ışığını yansıtacak lüks, biraz da mistik ve yalın bir hava esmesini istedim" diyor Zac Posen. 

mac zac posen koleksiyonu

Koleksiyon ürünlerinin sergilendiği bu fotoğrafa bakılırsa, tasarımcı hedefi tam on ikiden vurmuş. Likit eyeliner, koyu kırmızı bir ruj, mor tonlarında bir palet, bronzer/allık ikilisi ve çok daha fazlasının bizleri beklediği koleksiyonda Hollywood görkemi hemen göze çarpıyor. Takvimlerinizi işaretleyin, MAC x Zac Posen koleksiyonu Şubat 2016'da MAC mağazalarında satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER