› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2011

Nars 2011 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu

Nars 2011 Sonbahar makyajını görünce şaşıracaksınız. Çünkü bu yeni bir trend! Karşınızda avant-garde bir makyaj ve ilginç bir uyum... Nars yeni sezon makyajı Pudra.com'da.

Sonbahar mevsimi sürprizlerle dolu! Yeni trendleri ve yeni sezonun muhteşemliğini karşılamaya hazır olun! Sezonun renk yelpazesi ilginç; nötr renklerle karışık canlı tonlar…

Nars 2011 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu

Bu mükemmel bir uyum aslında! Düşünsenize; kalın ve ince, beyaz ve siyah, parlak ve mat gibi bir zıtlık taşıyor kendi içinde. Nars zaten makyaj alanında en yenilikçi ve en eğlenceli markalardan biri.

2011 Sonbahar makyajının da avant-garde bir teması var. Bu makyajla nereye giderseniz gidin kesinlikle ilgi odağı olacaksınız, deneyin!



François Nars, “Beyninizden ‘asla’ kelimesini çıkarın. Asla, asla diye bir şey yoktur. Yeni makyaj stillerine açık olun, modern, eğlence dolu, kışkırtıcı, cesur tarzları deneyin. Korkmayın. Makyaj eğlenceli olmalı, bu yüzden hayal gücünüzü çalıştırın ve makyajın harika dünyasını keşfedin!” diyor.



Mariacarla Boscono'nun yüzü olduğu Nars 2011 Sonbahar makyaj koleksiyonu çok gösterişli değil. Ama yeni sezon kiti için tüm temel makyaj ürünlerini içeriyor. Bu çarpıcı koleksiyonda gece makyajı için yüksek pigmentli ürünler varken, gündüz makyajı için oldukça nötr tonlar da bulunuyor. Çok dengeli ve uyumlu!


NARS Mağazaları

Bağdat Caddesi
Adres: Kazım Kulan Çarşısı, No:371/F Şaşkınbakkal
Tel: 0216 385 86 70

Nişantaşı
Adres : Nişantaşı City’s AVM Akkavak Kat.
Tel : 0212 373 2540


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER