› 
 › 
10.11.2023

Özel geceler için göz kamaştırıcı bir makyaj görünümü

Özel geecelerinizde cesur, ışıltılı ve çarpıcı bir göz makyajı için Bobbi Brown'un favori koleksiyonu: Glam Glour Koleksiyonu!

Özel geceler için göz kamaştırıcı bir makyaj görünümü için Bobbi Brown’un Glam Glour Koleksiyonuna göz atmaya ne dersiniz? Sınırlı sayıda üretilen Glam Glour Koleksiyonu ile cesur bakışlarınız ve ihtişamlı göz makyajınız ile ışıltınıza ışıltı katabilirsiniz!

Bobbi Brown'dan Özel geceler için göz kamaştırıcı bir makyaj görünümü

Kusursuz bir görünümün olmazsa olmazı makyajınızla geceye damga vurmak istiyorsanız, Bobbi Brown'un sınırlı sayıda üretilen makyaj setine göz atmanızı tavsiye deriz.

CITY GLAMOUR EYE SHADOW PALET

Tabii ki işe gözlerden başlayacağız. Bobbi Brown’un sınırlı sayıda üretilen City Glamour Eye Shadow far paleti, setin özel gecelerinize en iyi şekilde hazırlanmanız için yaratıldı.
 
CITY GLAMOUR EYE SHADOW PALET

Şehir ışıklarından ilham alınarak 12 mat ve metalik tonlardan oluşan bu göz paleti ile çarpıcı bir görünüme kavuşabilir, sofistike göz ifadeleri tasarlayarak yüksek pigmenti ile istediğiniz göz görünümünü elde edebilirsiniz. 

DISCO DRAMA EYE SHADOW PALETTE SET

Bobbi Brown’un Glam Glour Koleksiyonu’nun en göz alıcı seti, Disco Drama Eye Shadow palet ve Perfectly Defined Jel eyeliner’dan oluşuyor.
 
Disco drama - bobbi brown

Özel tasarımı ile klasik nötr ve pembe tonlarda 5 mat far içeren Disco Drama Eye Shadow Paleti, gözlerine en özel gecelerinde derinlik katmak isteyen aynı zamanda doğal ve ışıl ışıl tonları yakalamak isteyenlerin favorisi olacak. 
 
Disco drama eye shadow palette set

Set içerisindeki Bobbi Brown’un uzun süre kalıcı, ağırlık hissi yaratmayan formülüyle jel bazlı eyeliner’i Perfectly Defined ile de keskin ve cesur bakışlara sahip olabilir, özel gecenizde muhteşem bakışlarınız ile dikkat çekebilirsiniz. 

LUXE EYE SHADOW DUOS
Lux eye shadow duo - bobbi brown

Gecenin yıldızı olacak makyajınız ve ihtişamlı görünümünüzü Bobbi Brown’un Luxe Eye Shadow Duos’u ile tasarlayabilirsiniz. Bu özel far ile yüksek etkili parlak ve metalik efektli bir bitiş sağlarken, cesur bir göz makyajı ile makyaj görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. 

LUXE CHEECK & HIGHLIGHT PALET 

Bobbi Brown’un Luxe Cheeck & Highlight paleti yılbaşı ruhunu ve ihtişamını yansıtacağınız makyajınızda vazgeçilmez ürününüz olacak.
Luxe cheeck - highlight palet

Özel tasarımıyla herkesin kalbini çalacak Luxe Cheek & Highlight 3’ü 1 arada palet, yüzü anında ısıtan doğal bir renk veren allığı ve aydınlatıcı paleti ile cildinizi canlandırır ve parlaklık katar.

Aydınlatılmış bir cilt ile tüm gece kusursuz makyaj görünümünüzü devam ettirirken, aynı zamanda aydınlık ve ışıltılı tonları küçük dokunuşlarla kolayca göz kapaklarınıza da uygulayabilirsiniz. 

Fiyat:
  • Luxe Cheek & Highlight Palette- 2.200 TL
  • Luxe Eyeshadow Duos- 1.800 TL
  • Cıty Glamour Eye Shadow Palette- 2.000 TL
  • Disco Drama Eye Shadow Palette Set- 1.800 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER