› 
 › 
12.01.2017

Gwen Stefani kadınlara 'Aşkı Seç' diyecek

Revlon'un yeni marka elçisi Gwen Stefani, "Aşkı seç" mesajıyla dünyadaki tüm kadınlara ilham olmaya hazırlanıyor.

Size renkli bir haberimiz var. Makyajda sevdiğimizmarkalardan Revlon yeni, pozitif ve enerji yüklü bir işbirliğine imza attı. 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını söyleyen, üç Grammy ödüllü şarkıcı, söz yazarı, moda tasarımcısı Gwen StefaniRevlon ailesine katılarak markanın en yeni global marka elçisi oldu.

Gwen Stefani kadınlara 'Aşkı Seç' diyecek

Gwen Stefani, Revlon'un bizim de çok sevdiğimiz "Choose Love (Aşkı Seç)" mesajını herkesle paylaşarak markayı global kampanyalarda temsil edecek artık. Ünlü yıldız, Revlon ile beraber pozitiflik ve sevgi mesajlarını tüm dünyayla paylaşacak. 15 milyondan fazla sosyal medya takipçisiyle birçok kişiye ilham kaynağı olan Gwen Stefani, gerçek bir stil ve güzellik ikonu.

Gwen Stefani anlattığına göre tam bir makyaj ve Revlon tutkunu. Makyaj sevgisinin gençlik yıllarında başladığını söylüyor: "Genç yaşlarımdan bu yana makyajı kendimi ifade biçimi olarak kullandım. Makyajın kişiliğinizi ve yaratıcılığınızı nasıl ortaya koyabileceği konusunda tutkulu bir yapıya sahibim. Revlon gibi ikonik bir güzellik markasıyla ortak çalışmak benim için doğal bir uyum gibi. Makyaj aşkımı Revlon’un Global Marka Büyükelçisi olarak paylaşmak için çok heyecanlıyım".


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER