› 
 › 
18.11.2020

Sephora'da daha bilinçli güzellik yolculuğu

Sephora daha bilinçli güzellik için geri dönüşüm programını başlattı. Boş parfüm şişeleri, ürün ambalajları Sephora'da toplanarak geri dönüştürülecek.

İZLE: GERİ DÖNÜŞÜM YÖNTEMLERİ👇 
Sephora Türkiye mağazalarına özel konumlandırılan geri dönüşüm kutuları sayesinde boş parfüm şişeleri, makyaj ve cilt bakımı ürün ambalajları toplanırken, güzellik geri dönüştürülecek.

Sephora'da daha bilinçli güzellik yolculuğu

Kozmetik sektöründe trendlere yön veren Sephora, bu sefer odağını kapsayıcı ve yenilikçi güzelliğe doğru çeviriyor. Kadınları destekleyen sosyal sorumluluk projeleri ve daha iyi bir dünya amacıyla geliştirdiği koleksiyonlarıyla dikkat çeken Sephora, sloganı olan güzelliğin sınır tanımayan gücüne anlam katıyor.
 
İyi olan bizi güçlendirir


Global ölçekli programı Sephora Stands çatısı altında hem çevreye hem de kadınlara değer katmaya özen gösteriyor. Bu çerçevede, geri dönüşüm projesi olan Good For Recyling ile yepyeni bir hikayenin kahramanı oluyor.


We Care For Good yolculuğuyla da beraber Sephora kalitesini ve ulaşılabilir fiyat skalasını odağına alarak güzellik tutkunlarının dikkatini çekiyor. We Care For Good ilkesiyle üç farklı değere ışık tutmayı amaçlıyor:

Sürdürülebilir vizyonuyla kuvvetlendirdiği "Good For" anlayışını benimseyen Sephora'nın değerleri:
  • We care for Good Formulas/İyi Formülleri Önemsiyoruz (Daha etkili, doğal, vegan formüller)
  • We care for Good Packaging/İyi Ambalajlara Önem Veriyoruz (Çevre dostu geri dönüştürülebilir ambalajlı ürünler)
  • We care for Good Ways of Doing/İyi Yapmanın Yollarını Önemsiyoruz (Kalite, güven, sosyal ve çevresel standartlar uyum ve şeffaflık)

İyi olan bizi güçlendirir

Sephora Collection, makyaj, cilt bakımı ve parfüm ürünleriyle tam şeffaflık politikasını ulaşılabilir fiyat skalasını da sunuyor. Marka, ürün formüllerinden, ambalajlarına ve üretim uygulamalarına kadar daha sürdürebilir bir dünya için "Good for" konseptini benimsiyor. Bu iyilik hareketini ön planına alan marka, tüketiciler ve dünya için daha iyisini sunarak, ürünlerini geliştiriyor.

Sephora Stands çatısı altında hayata geçen Good For Recyling projesi kapsamında doğaya ve enerji tasarrufuna katma değer sağlanıyor. Sephora Türkiye mağazalarına özel konumlandırılan geri dönüşüm kutuları sayesinde boş parfüm şişeleri, makyaj ve cilt bakımı ürün ambalajları toplanırken, güzellik geri dönüştürülüyor.

Hayata değer katan kadınların yanında
KAGİDER & Sephora Stands
Sephora'nın Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) ile işbirliği içerisinde 'Kadın Girişimcileri Geliştirme ve Hızlandırma Programı için tanıtım toplantısından... (Mart 2020)


Sephora, girişimci kadınlara destek veren KAGİDER ile güçlerini birleştirerek, iyilik hareketini ana merceğine alıyor.

Güzellik tutkunlarının aşk markası haline gelen Sephora, girişimci kadınlara destek veren KAGİDER yürütülen iş birliği ile kadınları her platformda desteklemeye özen gösteriyor.

Global ölçekli programı "Sephora Stands"çatısı altında yürütülen bu işbirliğiyle seçilen 30 kadın girişimciyi 3 günlük geliştirme ve hızlandırma kampına alarak verilecek workshoplar ile girişimci kadınlara cesaret ve yeni pazar fırsatlarıyla buluşturma imkanı sunuyor.

Sephora Türkiye, daha iyi bir dünya ve hayata değer katan kadınların her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Sephora diyor ki...

Sephora Collection Good For

"Güzellik dünyası değişiyor... Sephora’da biz daha kapsayıcı, kendini her gün yeniden keşfeden yenilikçi bir güzelliğe inanıyoruz. Parfümlerimiz, makyaj, cilt bakımı ve güzellik ürünlerimiz ile beklentinizi karşılamak için elimizden geleni yapmaya kararlıyız ve bu konuda her zaman şeffaf olmak önceliğimiz.

Sephora CollectionYepyeni GOOD FOR serimizdeki doğal ve vegan içerikleriyle daha iyi bir dünya odağında hazırladığımız yüzlerce ürünü keşfedin. Bundan sonra her yeni dönem bizim için yeni adımlarla gelecek. Tıpkı, geri dönüşüm programımımızın başlangıcı gibi. Geri dönüşüm programımızı başlatıyoruz. Bu program ile birlikte mağazalarımıza yerleştirdiğimiz geri dönüşüm kutuları aracılığıyla boş parfüm şişelerini, makyaj ve cilt bakımı ürün ambalajlarını mağazalarımızda toplamayı ve geri dönüşüme katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu henüz sadece bir başlangıç ama attığımız her adımın ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Birlikte çok daha fazlasını başaracağız. Çünkü birlikte bu güce sahibiz; güzelliğin sınır tanımayan gücüne!"


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER