› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2011

Shiseido en iyi krem farı yarattı!

Shiseido Artistik Makyaj Direktörü Dick Page tarafından yaratılan far koleksiyonu "Shimmering Cream Eye Color" mucizesini izlemek ister misiniz?

Piyasadaki en iyi krem far

Shiseido en iyi krem farı yarattı!
“Amacım müşterinin renklerle ilgilenmesini sağlamaktı. Bu yüzden, her zaman olduğu gibi işe fotoğrafla başladım. Fotoğraf renk yaratmak için iyi bir başlangıçtır, çünkü anı somutlaştırır. O noktada renklendirmeye başlarım. Bazen fotoğraftaki tek bir öğeyi ana fikir olarak kullanırım. Bazen de fotoğrafın verdiği genel hisse odaklanırım. Sonrası gelir. Aklımda bir fikir vardır, ilgili fotoğraf ve gerekli renkler önümdedir… bu renkleri yaratabilmem için herşeyin birbiriyle uyumlu olması gerekir.”

“Ana kampanya görseli için, renklerle yoğun bir çalışma yaptığımızı vurgulamak istiyorum. Bu nedenle, Magnolia ve Purple Dawn’ı birlikte kullandım. Görsel etki çok önemli ve bu iki rengin hikayeyi doğru şekilde aktardığını düşünüyorum. Bu görselin insanlara heyecan vermesini ve onları cezbetmesini istedim. Sonra da onlara rengin hikayesini anlattık, böylece onların kendileri için doğru renkleri yakalayacaklarını umuyoruz.”

“Bence piyasadaki en iyi krem far. Önemli olan rengin dokusunu, güzelliğini ve keyfini dengelemek.”

-Dick Page-

Shiseido "Shimmering Cream Eye Color" uygulamaları-video



Shimmering Cream Eye Color
Krem, göz kapakları üzerinden akıp geçerek anında cazip bir görünüm yaratıyor. Göze herhangi bir baz uygulamaya veya üst kısımda pudra tarzı göz farı kullanmaya gerek kalmıyor. Shimmering Cream Eye Color, güçlü renk seçenekleriyle göz bölgesine benzersiz bir ışıltı vererek, birer mücevher gibi parlamasını sağlıyor. Kullandığınız anda, ruh halinizin değiştiğini göreceksiniz!

Shimmering Cream Eye Color mükemmel bir makyaj deneyimi sunuyor.Renkler uzun süre canlılığını koruyor. Parlak görünüm gün ve gece boyunca, yeni uygulanmış hissi uyandırmaya devam ediyor. Cream Color kurumaya meyilli göz kapaklarına nem ve rahatlık hissi veriyor.

85 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER