› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2014

Tırnaklarda Louboutin etkisi

Güzellik dünyasına oje serisi ile adım atan ünlü Fransız markası Christian Louboutin, markanın ünlü kırmızı taban temasını tırnaklara taşımaya hazırlanıyor.

Tasarladığı ayakkabılara biraz daha fazlasını katmak için eline geçen kırmızı ojeyi ayakkabının tabanına sürmesi ile başlayan Christian Louboutin’in kırmızı taban efsanesi, hikayesine yakışır şekilde oje koleksiyonu ile devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda güzellik ürünleri dünyasına oje koleksiyonu ile giriş yapan marka, şimdi de Louboutin’in meşhur kırmızı tabanını yansıtan oje tasarımlarına imza atıyor. Louboutin, Loubi Under Red adındaki yeni koleksiyonunu satışa sundu.

Tırnaklarda Louboutin etkisi

Louboutin etkisini tırnaklarına yansıtmak isteyenler için tırnakların iç tarafına kırmızı renk sürebileceğiniz ojeler yarattı. Kalemsi bir uca sahip Loubi Under Red, tırnakların içine kırmızı rengi kolaylıkla uygulamanızı sağlıyor. Esnek aplikatörü ile tırnaklarınızda istediğiniz şekilleri uygulamanıza da olanak sağlıyor.

Christian Louboutin imzalı ojeler christianlouboutin.com web sitesinde 45$lik fiyatı ile 13 Ekim itibari ile satışa sunuldu.

christian louboutin kirmizi oje tirnak guzellik manikur


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER