› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.11.2015

Tom Ford'la daha derin bakışlar!

Kışın severek kullanacağımız koyu renklerden oluşan yeni Tom Ford Noir Makyaj Koleksiyonu'nun ayrıntıları Pudra.com'da.

Makyaj ürünlerinin müdavimi olduğumuz Tom Ford'un kış koleksiyonunu merakla bekliyorduk. Tom Ford'un 2016 kışı için özel olarak hazırladığı Noir Makyaj Koleksiyonu, ismini yansıtan kopkoyu, siyah ve lacivert makyaj ürünlerinden oluşuyor. Dikkati bakışlarına çekmeyi seven, buğulu göz makyaj tutkunlarının bu koleksiyonu çok seveceğini düşünüyoruz.

Tom Ford Noir Makyaj Koleksiyonu
tom ford noir 2016 kış makyaj koleksiyonuTom Ford Cream and Powder Eye Color, simsiyah ışıltılı "Night Sky" rengiyle göz alıcı buğulu makyajlar için biçilmiş kaftan. Hem krem hem de toz yapılı birer fardan oluşuyor. Fiyatı 160 TL. 

Kobalt mavisi ve altın rengindeki Tom Ford Lash Tips Mascara kirpiklere ışıltılı ve renkli bir dokunuş verecek. Fiyatı 150 TL. 

Gözlerimiz koleksiyonun bol dramatik efektini dengeleyecek bir nude ruj ararken Tom Ford Lip Color'ı gördük. Soya kökü, Brezilya Murumuru yağı ve papatya ile pürüzsüz kadife dudaklar vaat ediyor. Fiyatı 182 TL.

Akik siyah rengi ve mavi ışıltılı Tom Ford Nail Lacquer "Black Out" ojenin opak ve kalıcı formülünden beklentilerimiz yüksek. Fiyatı 121 TL.

Tom Ford'un cesur ve şık çizgisine yakışan Noir koleksiyonuyla bu kışı asil siyahlar içinde geçireceğiz gibi gözüküyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER