› 
 › 
Pudra.com 07.01.2014

Balmain Ivorie parfüm ile anılar canlanıyor

Balmain, seksenlerin en ünlü parfümlerinden biri olan Ivoire’ı yeniden canlandırdı. Ivoire çiçeksi ve yeşil notalar barındırıyor.

Balmain Ivoire, maceradan zevk alan, iz bırakan, özgür ve şık kadınlarda moda tutkusunun ve lüksün buluşması olarak yeniden tanımlandı. Çiçeksi ve yeşil notaları barındıran şipre kokusu ile modernliğin ve zarafetin yeni sembolü haline geliyor.

Balmain Ivorie parfüm ile anılar canlanıyor

Pierre Balmain’in yarattığı en son koku olan Ivoire’in ardındaki şiirsel hikayeye odaklanan Balmain moda evi couture parfüm savaşının güçlü oyuncularından biri olduğunu gösteriyor. Balmain’in şipre kokusu Ivoire, çiçeksi ve yeşil notalar barındırıyor. Üst notalarda menekşe yaprakları portakal ve mandalinanın canlı etkisiyle birleşiyor. Bu canlanış orta notalarda, yasemin, gül, ylang ylang ve kasnı otunun ferah notaları ile buluşuyor. Parfüm, alt notlarda ise vetiver, sandal ağacı, paçuli ve vanilya ile tamamlanıyor.

Couture mirasının izlerini taşıyan şişe, altın detayları, mimari ve grafik şifreleri ile Balmain moda evinin kodlarını taşıyor.

Balmain Ivoire Eau de Parfum 100ml 246 TL
Balmain Ivoire Eau de Parfum 50ml 170 TL

Balmain Ivoire sadece Douglas’larda satılıyor.


Etiket: balmain, ivorie, parfüm
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER