› 
 › 
18.11.2020

Burberry'den modern ve özgür ruhlar için yeni HER

Burberry, kadınlar için enerjiyi, güveni, zahmetsiz bireyselliği ve modern özgür ruhlu kokuları kutlayan yeni Her kampanyasını tanıttı. 

Burberry, Fran Summers'ın başrolünü oynadığı, Mario Sorrenti tarafından fotoğraflanan ve kadınlar için modern özgür ruhlu kokuları kutlayan yeni Her kampanyasını tanıttı. 

Burberry'den modern ve özgür ruhlar için yeni HER

Burberry, Fran SummersKreatif Direktör Riccardo Tisci yönetimindeki Burberry için yaptığı beşinci kampanyasında, görüntü dizisi kokunun kalbindeki enerjiyi, güveni ve zahmetsiz bireyselliği kutluyor.

HER ile düş ve gerçeklik kavramları harmanlanıyor, Fran ıssız bir şafak şehir manzarasını keşfederken beyaz bir kuşa dönüşüyor.

Mario Sorrenti ile birlikte kampanya, stilist Carlos Nazario, Global Güzellik Direktörü Isamaya Ffrench ve saç stilisti James Pecis'in de dahil olduğu bir yaratıcı yetenek ekibini bir araya getirdi.
               
KOKULAR HAKKINDA
 
HER EAU DE PARFUM: İngiliz gurme koku; ezilmiş kuş üzümü, yaban mersini ve ahududu, menekşe, odun, kremsi kehribar, yasemin ile tamamlanıyor.

Burberry Her BlossomHER BLOSSOM EAU DE TOILETTE: Burberry Her Blossom, mandalina ve pembe biber notalarıyla öne çıkıyor ve erik çiçeği ve şakayıkla tamamlanıyor. Kremsi sandal ağacı ve misk alt notaları; hafif, meyvemsi kokuya sıcaklık ve derinlik katıyor.
 
HER INTENSE: Koyu ve meyvemsi Burberry Her Intense, orijinal Eau de Parfum'un böğürtlen, baş döndürücü yasemin ve sıcak benzoin notalarıyla yoğunlaştırılmış bir versiyonudur.
 
HER LONDON DREAM: Parıldayan ve ışıltılı, imza Her kokusu, limon ve taze zencefil üst notalarıyla Her London Dream'e dönüşüyor - canlı ve unutulmaz. Romantik gül ve şakayık orta notaları ile.
 
HER PERSONALISATION: Şişe, arşivsel Burberry koku tasarımından esinlenmiştir ve daha koyu görünümde yüceltilmiştir. Pürüzsüz kıvrımlı camdan yapılmış, boynundaki altın tılsımın üzerine kazınmış baş harfleriyle kişiselleştirilebilir.
 
KOLEKSIYON
  • Her London Dream 100ml, 50ml, 30ml and 7.5ml roll-on.
  • Her Intense 100ml, 50ml and 30ml.
  • Her Blossom 100ml, 50ml, 30ml and 7.5ml roll-on.
  • Her Eau de Parfum 100ml, 50ml, 30ml and 7.5ml roll-on.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER