› 
 › 
18.11.2020

Aristokratların parfümü Clive Christian'dan yeni parfüm

Clive Christian, zengin ve benzersiz köklerinden ve Crown Perfumery mirasından ilhamla yaratılan yeni parfümünü sundu: Crab Apple Blossom!

İZLE: PARFÜM NASIL SEÇİLİR?👇 
1872’de kurulan, Kraliçe Victoria'nın çok sevdiği parfüm markası The Crown Perfumery Company'ye dayanan İngiliz parfüm Clive Christian, zengin ve benzersiz köklerinden ve Crown Perfumery mirasından ilhamla yaratılan yeni koleksiyonunu sundu

Clive Christian'dan yeni koku Crab Apple Blossom

Royal College of Arms tarafından verilen olağanüstü hanedan şerefiyle tanınan marka, Crab Apple Blossom parfümü ile öne çıkan Crown koleksiyonunda geçmiş mirasını koruyor ve bağlı olduğu mükemmellik standartlarına muhteşem el işçiliği ve detaylara özeni ekliyor.

CROWN COLLECTION
 
Eskiz aşamasından ürünün son haline kadar, bekleneni olağanüstüye dönüştürmeyi hedefleyen Clive Christian, el işçiliği ve detaylara çok özen gösteriyor. Sürekli olarak dünyanın farklı bölgelerindeki en iyi materyalleri keşfetme arayışını sürdürüyor.

Markanın tüm parfümleri 150 ile 300 arası parfüm içeriğine ve %20-25 oranında parfüm esansına sahip. Karmaşık yapı ve kalite, parfümlere benzersiz bir derinlik ve karakter sağlamaya yardımcı oluyor.
 
Crown Collection ile döneminde parfüm dünyasını sarsan zamansız kokular, yeniden hayat buluyor. Clive Christian, Crown Perfumery Company arşivlerini karıştırırken, İngiliz aristokratların sevilen markasının en bilinmeyen parfümlerini yeniden keşfetti. Geçmişten gelen güç, konsantrasyon, karmaşık yapı ve en iyi doğal bileşenleri kullanma geleneklerine sadık kalınarak, çığır açan ikonik parfümler yeniden yaratılıyor.
 
CLIVE CHRISTIAN CRAB APPLE BLOSSOM
 
Crown Collection’ın ilk tasarımı Crab Apple Blossom, Crown Perfumery’nin ilk parfümlerinden biri. William Sparks Thompson’ın Bolens, Kensington'daki evinin bahçesinde büyüyen elma ağacından ilham alır. Daha önce hiç kullanılmayan bu bileşen, zamanı için bir devrim olan Crown Perfumery’nin bu ikonik parfümünde ölümsüzleştirildi.
 
İlk kez 1886 yılında lanse edildi ve yılda yarım milyonu aşkın satışı oldu.
 
ÜST NOTA: Bergamot, limon ağacı, acı yuzu, elma çiçeği, mandalina, narenciye-odunsu notalar karışımı
ORTA NOTA: Osmantus, neroli, kayısı çiçeği, nilüfer, yeşil ravent, mojito aroması karışımı
ALT NOTA: Sandal ağacı, yosun, misk, suların sürüklediği ağaç dalları, amber, kaşmir ağacı karışımı
 
25% parfüm konsantrasyonu.
Koku ailesi: Narenciyeli Ferah
50 ml – 3800 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER