› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.12.2013

Fransız niş parfüm markası Frédéric Malle, Beymen Zorlu Center’da!

Olağan üstü kokuların yaratıcısı Editions de Parfums Frédéric Malle, Türkiye’de Beymen Zorlu Center’da satışa sunuluyor. Ünlülerin de tercihi olan niş parfüm markasını keşfedin. Bayılacaksınız.

Son yıllarda niş parfüm sektörü her zamankinden daha fazla göz önünde. Bunda kuşkusuz herkesin kendini 'daha özel' hissetmek istemesi yatıyor. Dünyanın en saygın burunlarının tasarladığı, ayrıcalıklı ve yaratıcı parfümlerin yaratıcısı Fransız Editions de Parfums Frédéric Malle, Türkiye’de sadece Beymen Zorlu Center’da satışa sunulmaya başladı. George Clooney, Sofia Coppola, Kate Moss, Naomi Campbell gibi ünlülerin tercihi olan Frédéric Malle, geniş bir yelpazeye sahip koleksiyonuyla Beymen Zorlu Center’da markanın ruhunu hissettiren özel köşesinde parfüm tutkunlarıyla buluşuyor.

Fransız niş parfüm markası Frédéric Malle, Beymen Zorlu Center’da!

Markanın Türkiye'ye gelmesi nedeniyle gerçekleşen davette Frédéric Malle ile tanıştık. Frédéric Malle bir koku sihirbazı. Onunla sohbet ederken dünyadaki tüm özel kokuları bildiğini düşünüyor insan... Parfümleri yaratırken kullandığı tüm içeriğin alanında en iyisi olduğunu özellikle söylüyor. Isparta'nın güllerine hayran olduğunu da özellikle belirtiyor. Parfümleri yaratırken her koku için önce bir fikir yakalayıncaya kadar en ince detayına kadar parfümün içeriği üzerinde çalışıyormuş. Ana hedefinin yarattığı parfümlerin kullanan kişinin bedenini bir kıyafet gibi sarması. Her kokunun mükemmel bir denge için uzun süren çalışmalar sonucunda yaratıldığını anlatıyor.

Frédéric Malle parfümleri İstanbul'da insanın kendini kaybetmesine sebep olacak kadar güzel bir mağazada, Beymen Zorlu Center'da özel bir parfüm köşesinde satışa sunuluyor. Frédéric Malle tarafından yaratılan 'koku kapsülü' parfüm konularını daha iyi anlamamız için dış kokuları asimile eden özel bir oda gibi. Gerçekten de parfümü bu koku kapsülüne sıktığınızda çok daha farklı ve derin algılayabiliyorsunuz.

Editions de Parfums Frédéric Malle ünlülerin en favori parfüm markalarından biri. George Clooney'nin Musc Ravageur, Mila Kunis'in Carnal Flower, Kate Beckinsale'in Lipstick Rose kullandığı biliniyor. Naomi Campbell ve Kate Moss'un en sevdiği kokular arasında Frédéric Malle'ler var.

"Bu benim kokum" diyebileceğimiz bir parfümü seçerken neye dikkat etmeliyiz diye sorunca "Başkalarını boş verin. En önemlisi sizsiniz. O kokuyu kullandığınızda ne hissediyorsunuz önce buna bakın" diyor. Tabii herkes "en seksi kokunuz" diye sorunca "Böyle bir şey yok. Siz bir parfümümü kullanınca kendinizi seksi hissediyorsanız o sizin için en seksi parfümdür" diyor.

Frédéric Malle parfümleri kusursuz bir denge ana fikriyle yaratılıyor. Her birinin olağan üstü hikayesi var. Ama sadece parfüm tasarlamıyorlar. Ev kokuları ve mumlarını da mutlaka inceleyin. Arabalar için üretilmiş kokular da var. Yani aslında küçük metrakaresine rağmen Beymen'deki Frédéric Malle köşesi bir mabet gibi. İnsan rahatlıkla bir kaç saatini orada geçirebilir. Sizin için en güzel koku en olabilir? Bunu keşfetmek, kokunun sihirli dünyasına yolculuk yapmak için mutlaka Beymen Zorlu Center'a uğrayın. Kendiniz ve sevdikleriniz için çok özel kokular bulacaksınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER