› 
 › 
17.04.2023

İtalyan zanaatkarlığı ve Toskana'nın zenginliği bir arada

Acqua di Parma ve Tenuta Luce iş birliği, İtalyan zanaatkarlığını ve Toskana'nın zenginliğini yansıtıyor. 

Acqua di Parma ve Tenuta Luce, evler için yepyeni bir koku yaratmak üzere mum ve oda kokusunda bir araya geldi. Yaşamın, mirasın ve kültürün benzersiz değer anlayışını tanımlayan büyülü Toskana’dan ilham alan ve sınırlı sayıda üretilen koku, duyuları bol güneşli üzüm bağlarına taşıyarak doğanın özünü ve bilgi birikimini, mükemmel bir dengede birleştiriyor.

İtalyan zanaatkarlığı ve Toskana'nın zenginliği: Acqua di Parma ve Tenuta Luce iş birliği
 
Acqua di Parma meets Tenuta Luce, evler için yepyeni bir koku yaratmak üzere bir araya gelen iki köklü İtalyan markanın, derinden paylaştığı ışığa övgü niteliği taşıyor. Güneşten doğan kusursuz İtalyan zanaatkarlığına dayalı bir iş birliği olan Acqua di Parma meets Tenuta Luce, yaşam alanlarını, asma ağaçlarının enerjisi, görkemi ve asma yapraklarının dokusuyla dolduruyor. Işıltı dolu kuru odunsu koku, güneşin aydınlattığı toprağı ve Tenuta Luce'nin evi Toskana’nın zenginliğini yansıtıyor.
 
BAHARIN DERİNLİKLERİ...

Ardıç dokunuşlarıyla güçlendirilmiş taze, aromatik melez lavanta ve kekik notaları, Acqua di Parma meets Tenuta Luce’nin ışıltılı ve göz alıcı açılışını tamamlıyor. Güçlü ve merak uyandıran kontrastın ardından koku, asma yapraklarının ahengiyle daha meyvemsi, yeşil ve gür tonlara evriliyor. Kuru ve parlak sedir ağacı güneşli toprağın dokunuş hissini yeniden canlandırırken, derin, kuşatıcı ve yumuşak sandal ağacı geleneksel İtalyan fıçı ustalığını çağrıştırıyor.
 
DİFÜZÖR

TASARIM
 
200 gr mum ve 180 ml difüzör ile Acqua di Parma meets Tenuta Luce; üzüm bağlarını aydınlatan yoğun güneş ışığı kadar canlı, göz alıcı altın dokunuşlarla süslenmiş parlak siyah lake cam tasarımıyla dikkat çekiyor. Geleneği, yeniliği, yaratıcılığı ve mükemmellik arayışını birleştiren koku, benzersizliğiyle İtalyan iş birliğine övgüsünü hissettiriyor.  
 
Maison'un sürdürülebilirliğe gösterdiği özen doğrultusunda, Acqua di Parma Home Collection’ın kompakt tasarımlı ambalajı, kaynak tüketimini azaltıyor. Ambalajda, uluslararası FSC sertifikalı %100 geri dönüştürülebilir kağıt kullanılıyor. 15 Nisan’da Beymen Zorlu ve Beymen.com satış noktalarında koku tutkunlarının beğenisine sunulan Acqua di Parma meets Tenuta Luce mumun satış fiyatı 1.900 TL, difüzörün satış fiyatı ise 2.160 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER