› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2014

Karl Lagerfeld'den iki yeni parfüm

Karl Lagerfeld aralıksız çalışmaya devam ediyor. Chanel için hazırladığı son koleksiyonunu kısa zaman önce tanıtan Lagerfeld, iki yeni parfümle karşımıza çıktı.

Modanın en çok çalışan isimlerinden biri olan Karl Lagerfeld, iki yeni parfümle karşımıza çıktı. 1978'den bu yana 15 farklı koku çıkartan 80 yaşındaki tasarımcı kendi ismini taşıyan bir erkek bir de kadın parfümü hazırladı.

Karl Lagerfeld'den iki yeni parfüm




Kadınlar için hazırladığı parfümde Serge Majoullier ve Christine Nagel'le ortak çalışan Lagerfeld, çiçek notalarına bolca yer verdi. Limon, şeftali manolya ve gül özlerinin yer aldığı parfüm lavanta notalarıyla birleştirildi. Hafif olduğu kadar kalıcı da olan Karl Lagerfeld'in kadın kokusu favori bahar parfümlerimiz arasındaki yerini aldı bile.









Erkek kokusu için de Christophe Hérault'la çalışan tasarımcı odun notalarına bolca yer verdi. Erkek kokularında lavanta kokusunun baskın olmasından hoşlanmayan tasarımcı bu nedenle erkekler için hazırladığı yeni kokusunda daha hafif notaları kullandı. Hazırladığı kokuyu kendisinin de çok severek kullandığını söyleyen Karl Lagerfeld, erkeklerin yeni kokusuyla kadınları peşlerinden koşturabileceğini iddia ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER