› 
 › 
Pudra.com 22.11.2011

Nine West'ten yeni parfüm: Love Fury

Bu kokuyu kullanan kadınlar ortama önce ayakkabılarıyla girecek, ayrılırken ise kokusu ile arkasında bir iz bırakarak havada varlığını sürdürmeye devam edecek.

Nine West neden parfüm üretti?

Nine West'ten yeni parfüm: Love Fury
Nine West’in Kreatif Direktörü Fred Allard’ın koku hakkındaki görüşleri şöyle: “Nine West aradan 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala vazgeçilmez bir ayakkabı markası. Koku ise markanın yükselişindeki bir sonraki aşama. Ayakkabı ve koku cazibe silahları olarak görüldüğünden “bir kadını kadın yapan ayakkabıları ve kokusudur” ifadesi ile çekicilik arasında güçlü bir bağlantı var. Love Fury, Nine West tüketicisinin tutkusunu ve bağlılığını başarılı bir şekilde yansıtıyor.”




Şişe kapağı ayakkabı topuğu şeklinde
Bir ayakkabıyı ayakkabı yapan topuğudur. Ayakkabıya yükseklik, kenar, kıvrım, görünüm, tarz ve tavır katar. Camı parçalayıp öteki tarafına geçmiş bir “öldürücü” topuk fikrinden ilham alan şişe kapağı parlak siyah renkte, ultra-görkemli, parlak bir stiletto görünümüyle şişeye zenginlik katıyor.

İkonik, saf ve zamana meydana okuyan bir görüntüsü var. Şişenin camı ağır ve bir kristal saflığında. Kare şekli ve oval kenarları sayesinde sağlam duran şişe klasik bir görünüme sahiptir.

Topuk şeklindeki kapağın yarattığı aşırılığı dengelemek için ise şişenin içindeki koku, pembenin alt tonlarında kadınsı, hafif ve cinsellik çağrıştıran, çıplak bir renge sahip.






İz bırakan bir koku
Parfüm, taze meyve, yoğun çiçek kokuları, sıcak odunsu kokular ve bağımlılık yaratan amber kokusundan oluşuyor. Parfüm sektöründe faaliyet gösteren en büyük özel şirketlerden biri olan Firmenich ile çalışan Nine West, kendi markası altında çıkarılacak ve kullanacak kadınlarla özleşecek bir ifade oluşturacak bir koku yaratmaya çalıştı. Bu kokuyu kullanan kadınlar ortama önce ayakkabılarıyla girecek, ayrılırken ise kokusu ile arkasında bir iz bırakarak havada varlığını sürdürmeye devam edecek.

Nine West markasının mirasıyla bağlantı kurmak amacıyla, Love Fury parfüm piyasaya aynı adı taşıyan özel bir ayakkabı tasarımıyla birlikte sürülecek. Sivri topuklu ve platformlu olan bu ayakkabı tasarımı, siyah saten de dahil olmak üzere bir dizi farklı renk ve malzeme seçeneğiyle sunulacak.

Parfüm, Nisan ortasından itibaren Nine West mağazaları ve belli başlı kozmetik mağazalarında satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER