› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.02.2015

Sevgililer Günü hediyesi olacak 5 harika parfüm

Sevgililer Günü'nde kadınların en çok hoşuna giden hediyelerden biri parfüm. Henüz denemediğiniz, kişiliğinize uygun bir parfüm hediye gelsin istiyorsanız Pudra.com'un 5 harika parfüm önerdiği bu videomuzu sevgilinize izletmelisiniz.

"Hangi parfüm bana daha çok uyar?" "Sevgililer Günü'nde sevgilim bana merak ettiğim bir parfümü hediye etse çok sevinirim". "Eşim, bana hangi parfümü seçeceğini bir türlü bilemiyor. Ona nasıl bir ipucu versem" diyorsanız bu videomuz sizin için.

Sevgililer Günü hediyesi olacak 5 harika parfüm

Önce videomuzu izleyin. Önerdiğimiz 5 farklı parfümden biri hoşunuza giderse, sevgilinize videomuzu izlettirip "Bil bakalım, benim için en uygun parfüm hangisi" diye sorun. Biraz ipucu vermeyi sakın ihmal etmeyin (yanlış kokuyu almasın sonra).
 

Biz Pudra.com editörleri olarak tüm bu parfümleri kullandık, bazılarını hala kullanıyoruz. İşimiz gereği pek çok parfüm de deniyoruz. İçlerinden farklı karakterlerdeki kadınlar için çok güzel olacağını düşündüklerimizi size öneriyoruz.

Şimdi gelin beş farklı kadın tipine uygun parfüm önerilerimize bir bakalım. Eğlenceli, lüks seven, romantik, modern ve narin kadınlar için 5 farklı parfüm.
 

Carolina Herrera 212 VIP Rose

Çiçek, meyve ve baharat aromalı bir parfüm. 20'li yaşlardaki, eğlenceyi seven kadınların çok hoşuna gideceğini düşünüyoruz.
 

Tom Ford Black Orchid

İçinde uzun ömürlülüğü, kalıcılığı ve ebediyeti temsil eden çok değerli siyah orkide özleri bulunuyor. Kalıcı, özellikle 40 yaş üstü kadınların gece kullanımına uygun. Gündüz kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Lüks sever kadınların hoşuna gidecek bir koku.
 

Maison Francis Kurkdjian Pluriel

Özel kokuları sevenler için çok yeni bir parfüm. Tam bir çiçek bahçesi. Müge çiçeği çok dengeli kullanılmış. Sade ve günün her saati kullanılabiliyor. Özellikle romantik kadınlar için uygun.
 

Shiseido Zen

Bergamot, ananas, şeftali ve sandal ağacı, amber gibi hem çiçeksi, hem odunsu hem de baharatlı notaların bir arada kullanıldığı, yaşama sevinci veren bir parfüm. Özellikle enerjilere ilgi duyan kadınlar için. Modern kadınlara yaşam enerjisi veren bir koku.
 

Bvlgari Omnia Crystalline

İtalyan ve Asya kökenli bileşenlerin olduğu, kadınsılığı ortaya çıkaran Bvlgari Omnia Crystalline, tam bir lotus çiçeği parfümü. Derinliği olan, geleneksel kokulardan hoşlanan narin kadınlar için harika bir seçim olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER