pudra.com 23.02.2010

2010 İlkbahar Yaz Saç Trendleri

Güç ve mükemmelliğin buluştuğu dört saç trendi, 2010 İlkbahar Yaz modasına damgasını vuruyor.

Nicole Kidman, Madonna, Uma Thurman, Cate Blanchett, Kylie Minogue ve Sienna Miller gibi birçok ünlü ismin saçlarını teslim ettiği Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight, 2010 İlkbahar Yaz saç trendlerini anlattı.

2010 İlkbahar Yaz Saç Trendleri

Sam McKnight, 2010 İlkbahar Yaz saç trendlerini anlatırken güçlü saçlara sahip olmanın önemini vurguladı. 2010 İlkbahar Yaz sezonu saç renklerinde kuralcı olunmayacağını, istenilen stil ve saç renginin kişiye özel yorumlanacağını söyledi.





Dağınık Topuzlar
Bu stille, saçlardaki bağları gevşetiyoruz diyen Sam McKnight, “Saç modellerinde hem yetişkin hem de çocuksu bir saç modeli yaratmanın rahat ve kadınsı bir şeklini sunuyoruz” diyor. "2010 İlkbahar Yaz sezonunda, kıyafetlerin bitirilmemiş gibi bir havası vardı, bu nedenle saçların da aynı şekilde görünmesini istedik” diye belirtiyor.





Endamlı Siluet
Bohem karşıtı ve daha özen gösterilmiş saç görünümlerine bir tür geri dönüş olduğunu söyleyen Sam McKnight, “Yapılması için daha fazla çaba sarf edilmesi gereken özel saç şekilleri vardır. Modellerin her birinin boyunu birkaç santim uzatan kabarık saçlar ve topuzlar yaratırız." diyor.





Uzun Dalgalar
Sam bu stil için “İşte bu makyajsız olup makyajlı görünüme eşdeğer nitelikte bir saç stilidir” diyor. Bu stil, göz kamaştırıcılığa daha sade bir yaklaşım getirirken ilhamını fazlasıyla zaman harcanmış lüks görünümden alıyor. Göz kamaştırıcılığa getirilen bu daha sade yaklaşım, özgürlük ve kısıtlamalardan kurtulmayı kasıtlı bir sadelik ile ifade ediyor.





Örgü Geçidi
Örgü saçlar son zamanlarda göz kamaştırıcı hale geldi. Örgü saçlar hakkındaki en güzel şey, bir seferde iki stil elde edebilmektir. Birincisi örgü saçtır ki, bu gündüz kullanım için mükemmeldir. Daha sonra ise saçı açıp taradığınızda saçlarınız hacim kazanır ve sizi dışarda bir geceye hazır hale getirecek mükemmel dalgalara sahip olursunuz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER