Pudra.com 02.03.2015

2015 yazının trendi: Shag saç modelleri

70’lerin Shag saç stilini, L’Oréal Professionnel kuaförleri 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda yeniden yaşatacak. Yapılmamış gibi yapılı, asi ve vahşi bir görünüm istiyorsanız Shag saç stili tam size göre.

L’Oréal Professionnel, 2015 İlkbahar-Yaz saç sezonunda 70’lerin modasını günümüze taşıyor. Dağınık, vahşi, düzensiz, katlı kesimlerle sarı ve kızıl gölgeleri bir araya getiren Shag modeli bu sezonda kuaför salonlarının yeni tercihi olacak.

2015 yazının trendi: Shag saç modelleri

sac model stil shag trend

Shag saç modeli 70’li yıllarda kendini "asi" olarak tanımlanabilecek şekli ile döneme damgasını vurmuştu. Sonrasında Joan Jett, David Bowie ve Jane Birkin gibi isimlerin öncülük ettiği Shag modeli, daha modern görünümüyle farklılık arayan kadınların vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Shag saç stili bu sezon Malika Haydon ve Alice Dellal gibi isimler ile kuaför salonlarıyla buluşacak. Yeni görünümleri hakkında "Gerçekten kendime güvenimi arttıran bir stil oldu. Birçok arkadaşım daha seksi göründüğümü söyledi, istediğim tam da buydu!" diyen Alice’in heyecanını ve "Değişmek güzeldir ancak zordur. Shag modeli gerçekten bir değişim sağlıyor ve aynaya baktığınızda 'bunu neden daha önce yapmadım' diyorsunuz." diyen Malika’nın yeni Shag stilini L’Oréal Professionnel kuaför salonunuza danışarak isteyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER