@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2009

Beren Saat'in en beğenilen saç modelleri

Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusu Beren Saat'in en sık kullandığı saç modellerini sizin için derledik.

Aşk-ı Memnu'da güzelliğiyle izleyicileri büyüleyen Beren Saat’in saç modellerini yakından görmek ister misiniz? Sizin için güzel oyuncunun hem dizide hem günlük hayatta kullandığı saç modellerinden bir kaç resim derledik. Umarım beğenirsiniz.

Beren Saat'in en beğenilen saç modelleri

Açıkçası benim favorim, dalgalı saç modeli.
Kendisine en çok yakışan model o olmuş kanaatimce. Dalgalı ve kıvırcık saçlar Beren Saat'i daha seksi ve dişi gösterirken, düz ve toplu saçlar çocuksu bir hava katmış. Dizide de bu yüzden saçlarını dalgalı ve serbest kullanıyor sanırım...

Kimi zaman saçlarını postiş takarak uzun kullansa da, kısa saç da çok yakışıyor. Özellikle aşağıda resimde göreceğiniz kısa ve küçük bigudilerle sarılarak kıvırcık görünüm verilmiş saçına bayıldım!

Eğer sizde Beren Saat gibi geniş ve hafif dalgalı saçlara sahip olmak isterseniz, saçlarınızı iri iri bigudilerle fazla dipten olmamak kaydıyla sarın. Uçlara ağırlık verin. Bu konuda elektirikli bigudileri tavsiye ederim, 10 dakikada saçlarınız kuaförden çıkmış gibi oluyor. Saçlarınızı açtıktan sonra, başınızı öne eğerek saç spreyi sıkın. Saçınızı spreyden sonra çok fazla kurcalamayın. Sprey sıktıktan sonraki ilk 15 dakika, saçın şeklinin kalıcılığı açısından önemlidir. Elinizle sonradan küçük düzeltmeler yapabilirsiniz.

Bakalım, Beren Saat'in tercih ettiği saç modelleri hangileri?












POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER