Pudra.com 09.03.2015

Bergüzar Korel'in güzel saçlarının sırrı

Yenilenen Pantene ile saçlarınızın yıpranmasından korkmadan, saçlarınızı cesurca şekillendirebilirsiniz. Pantene’in Pro-V formülündeki anti-oksidanlarla saçlarınız her yıkamada daha sağlıklı ve daha güçlü olabilir.

Yıpranmalar sonucunda saçlarımızın yapısı zayıflar, saçlarımız daha dayanıksız olur, kırılmalar, kopmalar ve elektriklenmeler ortaya çıkar. Tüm bunlar, hepimizin nefret ettiği, saçlarımızın kötü göründüğü günlerin aslında başlıca nedeni. Pantene, son yıllarda saç yıpranmaları hakkında kapsamlı bir araştırmaya imza attı. 11 klinik uzmanın, dokuz farklı ülkeden gelen 450 kadından alınan 1200 saç örneği üzerinde 8000 yıkamanın etkilerini analiz ettiği testlerin ardından Pantene, Pro-V ürünlerini yeniledi. Pantene Pro-V ürün şampuanların formüllerine Antioksidan Yıpranma Önleyiciler'i ekledi.

Bergüzar Korel'in güzel saçlarının sırrı

Pantene uzmanları, ayrıca şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalarda saçın savunmasını güçlendirmek için Keratin Koruma Sistemi’ne sahip saç bakım kremi çeşitlerini de geliştirdiler. Pantene’in Pro-V formüllü en yeni şampuan ve saç bakım kremi sistemleri bir araya geldiğinde, her yıkamada daha güçlü, gözle görülür ölçüde daha sağlıklı ve daha güzel saçlar sunuyor.
pantene pro v sampuan sac kremi guzellikBergüzar Korel'in güzel saçlarının sırrı
Pantene’in yenilenen formülünü ilk kez deneyen Pantene Marka Elçisi Bergüzar Korel “Konu güzel olmaksa, #CesurOlmak gerektiğine inanıyorum. Biz kadınlar günlük hayatımızda onlarca cesur karar verirken konu saçlarımız olduğunda daha çekingen davranıyoruz. Saçımın boyunu değiştirmemeyi tercih etsem de şekillendirme konusunda oldukça cesur olduğumu söyleyebilirim. Her zaman güvenerek kullandığım Pantene’in tamamen yenilenen formülüyle tanıştığımdan beri saçlarımı yıpranmadan korkmadan özgürce şekillendiriyorum. Saçlarımın güzel ve sağlıklı görünmesini, güçlü olmasını Pantene’e borçluyum” diyor. Pantene ile saçlarınızı cesurca şekillendirmekten korkmayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER