25.02.2020

Blendax'ın yeni yüzü oyuncu Sinem Ünsal oldu

Türkiye’nin ilk şampuan markası Blendax, yeni iletişim kampanyasını yeni marka yüzü Sinem Ünsal ile gerçekleştirdiği bir davetle tanıttı.

İZLE: KURU SAÇLAR İÇİN SAÇ BAKIM ÜRÜNÜ SEÇİMİ👇 
Türkiye’nin ilk şampuan markası Blendax'ın yeni marka yüzü son dönemin çok popüler yapımlarından biri olan Mucize Doktor'un Nazlısı Sinem Ünsal oldu. Blendax'ın yeni marka yüzünü gerçekleştirdiği bir lansman organizasyonu ile tanıttı. Lansman, markanın yeni yüzü Sinem Ünsal’ın katılımıyla 24 Şubat 2020 Pazartesi günü The St. Regis İstanbul’da gerçekleşti.

Blendax'ın yeni yüzü oyuncu Sinem Ünsal oldu

"Baş Döndüren Dolgun Saçlar" sloganı ile yapılan lansmana Arzu Özal, Dilara Koçak, Burcu Ziyal, Burcu Şendir, Begüm Özer, Serap Sarı, Dilek Birgen, Evrim Başaran Kırmızıtaş, Sinem Yıldırım, Petek Ertüre, Pelin Kaya, Mert Vidinli gibi değerli isimler de katıldı.
 
Sinem Ünsal: Baş döndüren dolgun saçlar için Blendax'ı öneriyorum
 
Melis Kantarcı_Hasan Alemdar_Sinem Ünsal_Mehmet Başeğmez_Ceren Karanfiloğlu
Fotoğraf, soldan sağa: Melis Kantarcı, Hasan Alemdar, Sinem Ünsal, Mehmet Başeğmez, Ceren Karanfiloğlu


Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar’ın açılış konuşması ile başlayan lansman, Türk Henkel Saç Bakım Kategorisi Grup Marka Müdürü Melis Kantarcı Fairbairn’nin sunumu ile devam etti. Ardından sahneye gelen BLENDAX’ın yeni marka yüzü Sinem Ünsal ise marka ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

BlendaxÜnsal “Türkiye’nin ilk şampuan markası BLENDAX, herkes gibi benim hayatımda da her zaman özel bir yere sahip oldu. Geriye dönüp baktığımda çocukluğumdan bu yana benim için önemli olan birçok anda, sonuçlarından emin olarak saçlarımı BLENDAX’a emanet ettiğimi çok iyi hatırlıyorum.

Baş döndüren, dolgun saçlara sahip olmak isteyen her kadına BLENDAX’ı memnuniyetle öneriyorum.” dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER