07.10.2019

Bu sonbaharın saç trendi perçem (2019)

Sanat ve cemiyet hayatının ünlü saç tasarımcısı Orhan Bademli sonbaharda kadın saç trendlerini değerlendirdi. Kısa saçlar ve perçemler geri dönüyor.

İZLE: PERÇEM KİMLERE YAKIŞIR?👇 
Sanat ve cemiyet hayatının saç tasarımcısı Orhan Bademli, sonbahar mevsiminin saç trendlerini anlattı. Sonbaharda kadının rahatlık ve sadeliği en şık şekilde buluşturan country stilini benimsemesi gerektiğini belirten Bademli, bu sonbaharda sıcak ve yoğun renklerin kullanılacağını kısa ve düz kesimlerin tercih edileceğini belirtti. Bademli’ye göre sonbaharda küt kesimlerde uçlara doğru katlı kesimler tercih edilirken, kadın tarzının tamamlayıcısı perçemler olacak.

Bu sonbaharın saç trendi perçem (2019)

Sonbaharda doğa renk değiştirirken kadınlar da mevsimlerin rengini ve hislerini giyimlerine ve saçlarına yansıtmak istediğini belirten MOS Kuaförlerinin kurucusu, O&V Hair Style&Academy Kuaför salonunun sahibi ünlü saç tasarımcısı Orhan Bademli, sonbaharda kadın saç trendlerini değerlendirdi.

Perçemli sacOrhan Bademli, bu sonbaharda iddialı ve gösterişli modellerin tercih edileceğini belirterek, “Kadınlar saçlarında yaratıcılıklarını ve farklı kişiliklerini yansıtmak, gösterişli modellerle dikkat çekmek istiyorlar.

Her şeyden önce saç modeline dair seçim yaparken başkasında görüp beğendiğiniz modellerden ziyade katılacağınız organizasyonda kendi ifadenize en uygun modellerde ısrarcı olmanız benim size verebileceğim en içten tavsiyedir” ifadelerini kullandı.

Kısa saçlar ve perçemler tercih edilen modeller olacak

Bademli, “Her mevsim farklı renkler ve tarzlar barındırır. Önemli olan, siz hangi mevsimin insanısınız bunu bilmenizdir. Bu sonbaharda genel havaya bakacak olursak, perçemler trend olacak. Saçlarda kısa ve düz kesim tercih edilecek. Küt kesimlerde uçlara doğru katlı kesimler görmemiz de mümkün”  dedi.

İş hayatındaki kadınlar temiz ve net bir görüntü için atkuyruğunu tercih edecek

Orhan Bademli, İş hayatındaki kadınların sonbahar saç tercihleri için ise, “Taze bir enerji için çalışan kadınlar atkuyruğu gibi toplu, temiz ve pürüzsüz modeller tercih ederken; küçük veya büyük örgülerle, yumuşak toplanmış ya da açık ve net saçlarla da karşılaşacağız” sözleriyle yorumladı.
 
Atkuyrugu
İlgili haberlerimiz:

Kakül stilleri
Kaküllü saçlar 2013 yılından bu yana çok gözde. Daha genç ve sevimli bir hava verdiği için kakül, kadınlar tarafından çok seviliyor.

Kakül kesimi ve bakımı hakkında bilmeniz gereken her şey
Yüzünüze bambaşka bir hava katmasının yanı sıra stilinizi de baştan sona değiştiren kakülün kesimi ve bakımına dair bilmeniz gerekenleri açıklıyoruz.

Zayıf gösteren saç modelleri
Daha oval ve daha çekici görünen yüz hatları için saç modelini değiştirmek bir seçenek olabilir. Daha zayıf gösteren bu saç modellerini denemeye ne dersiniz?


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER