03.05.2017

Cara Delevingne ve Bella Hadid'in yeni imajı

Yazı yeni bir imajla karşılamak istiyorsanız;saçlarını kazıtan Cara Delevingne'den cesaret alın. Bella Hadid ve Cara Delevingne'in yeni imajı Pudra.com'da.

Cara Delevingne'den bir çılgınlık bekliyorduk ama Bella Hadid bizi şaşırttı doğrusu. Her zaman ensesinde küçük bir topuz yaparak kullandığı saçlarını artık toplayamayacak gibi duruyor Bella. Fakat, biz yeni imajlarını ikisine de çok yakıştırdık, bakalım siz ne düşüneceksiniz?

Cara Delevingne ve Bella Hadid'in yeni imajı

Bu sene de, Met Gala sadece kırmızı halı görünümleriyle değil saç ve makyaj stilleriyle de çok etkileyiciydi. Ünlülerin yeni imajlarını tüm dünyaya göstermek için bulunmaz fırsat olan kırmızı halı davetleri yine şaşırtmayı başardı.

Kafasını kazıtan Cara Delevingne Met Gala'nın en dikkat çeken isimlerindendi. Bir süre önce saçlarını kısacık kestiren ve pembeye boyatan Cara bu sefer karşımıza saçlarını tamamen kazıtmış ve gümüş renge boyamış olarak çıktı. Biz çok beğendik doğrusu, gözlerini ortaya çıkaran gümüş renk, gecenin temasıyla da uyumluydu.
Cara Delevigne ve Bella Hadid'in yeni imajıCara Delevigne ve Bella Hadid'in yeni imajı
Toplu saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Bella Hadid ise, Met Gala'da kısa saçlarıyla herkese sürpriz yaptı. Bakalım kısa saçlarını hangi modellerle göreceğiz.
Cara Delevigne ve Bella Hadid'in yeni imajıCara Delevigne ve Bella Hadid'in yeni imajı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER