10.03.2017

Güzellik yemini

Kendinizi ırk, yaş ve beden ölçüleri farkı görmeden sevmeye ne dersiniz. Gelin hep beraber "Gerçek Güzellik Yemini"ni okuyalım.

Dove, 60’ıncı yılında güzelliğin kaygı değil, özgüven kaynağı olduğunu “Dove Gerçek Güzellik Yemini” ile yineliyor. 

Güzellik yemini etmeye ne dersiniz?

Biliyor musunuz, dünya genelinde 10 kızdan 8’i, dış görünüşlerinden memnun olmadığı için kendileri için önemli olan aktivitelere katılmıyor. Sosyal medyada çıkan kusursuz görünüm kavramının gerçek hayatta bir karşılığı yok aslında. Genç kızlar sosyal medyada gördükleri kızlar gibi olmak istiyorlar. Oysa herkes kendisi gibi olabilmeli. Daha ince, daha beyaz, daha düz saçlı değil.  
 
Güzellik yemini etmeye ne dersiniz?
Güzelliğin kaygı değil, özgüven kaynağı olduğunu; genç kızların ve kadınların kendilerini olduğu gibi sevmeleri üzerine düşünmek ve harekete geçmek gerekiyor. Güzellik tek bir görünüme sığamayacak kadar geniş bir kavram çünkü. Farklı yaş, beden ölçüleri, etnik köken, saç rengi, tip veya stile sahip kadınların kendilerine özgü güzelliklerinin farkına varmaları ve oldukları gibi yaşayabilmeli için medyanın da üzerine çok görev düşüyor. Olduğumuz gibi daha güzel, daha çekici, daha alımlıyız. Önce kendimize güvenmeye başlamalı ve özgüvenimizi en büyük gücümüz olarak görebilmeliyiz. Dış görünüşleri, saçlarının rengi, uzunluğu, bedeninin ölçüsü ya da konuşma aksanıyla barışık bir nesil için "kendim gibiyim" yaklaşımın arkasındayız. 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER