@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2014

Hindistan cevizi yağı ile saç bakımı

Hindistan cevizi yağının mucizeler yarattığını biliyor muydunuz? Saçlara diğer yağlara göre daha iyi nüfuz etme yeteneğine sahip olduğundan mükemmel bir bakım yapar. Kurabiye gibi kokusu da cabası!

Aktarlarda rahatlıkla bulabileceğiniz Hindistan cevizi yağı ile saçınıza yapacağınız bakım, birçok saç sorununuzu kökten çözecektir. Bakın, bu yağın faydaları neler:

Hindistan cevizi yağı ile saç bakımı

1. Yoğun nem maskesi
Hindistan cevizi yağı saç için eşsiz bir nem kaynağıdır. Elinize bir miktar yağ dökün ve kökten uca saçınızın tamamına bu yağı sürün. Saçınızı tarayın ve gevşek bir topuz yaparak başınızı tülbentle sarın. Bir gece böyle yatın. Sabah yıkayın. Hindistan cevizi yağı saçları yumuşatır ve parlatır. Özellikle kuru, yıpranmış saçlar için çok besleyici ve onarıcıdır.

2. Kıvrılmayı ve kabarmayı önler
Hindistan cevizi yağı, doğal bir yağ olduğu için, saça nem vererek kabarmayı önler. Sadece kabaran yerlere hafif dokunuşlarla yağı sürmeniz yeterli.

3. Düzleştirici etki
Elinizde küçük bir miktar yağ ile saç uçlarınızı ovalarsanız, yumuşacık ve düz saçlara sahip olursunuz.

4. Elektriklenmeyi yok eder
Ellerinize yağı krem sürer gibi yedirdikten sonra, saçlarınız nemliyken köklere değdirmeden ellerinizle saçlarınızı okşarsanız, saçlarınız bir daha elektriklenmez.

Unutmayın, bakım için de olsa saç köklerinize yağı değdirmeyin. Gece yaptığınız maske haricinde tabii. Yoksa yağı temizlemek için saçı çok fazla şampuanlayacağınızdan bakımın etkisini de yıkayıp götürmüş olursunuz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER