@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2015

Hint yağının cilde ve saça faydaları

Hint yağının cilde ve saça faydalarını ve nasıl kullanmanız gerektiğini Pudra.com olarak araştırdık. Bu mucize yağdan şifalanmayı deneyin.

Mucizevi yağlar arasında yer alan Hint yağının cilde birçok faydası var. Hint yağı antiseptik özelliği sayesinde derialtındaki iltihabın azalmasına yardımcı oluyor ve yaraların iyileşme sürecini hızlandırıyor. Sertleşmiş yaraları iyileştirmek için de doğal bir çözüm yolu. Derin yara dokusunu onarıp, bölgenin gözle görülür şekilde düzelmesini sağlıyor. Yumuşak bir cilde sahip olmak isteyenler de Hint yağının mucizelerinden faydalanabilir.

Hint yağının cilde ve saça faydaları

Hint yağı sadece yaralar için değil, dudaklar için de muhteşem bir bakım ürünü. Nemsiz kalan dudakları koruyor, çatlakları gideriyor ve dudakların pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor.

Hint yağının saça faydaları
Yoğun bir yağ olan Hint yağı, saçı besleyici ve nemlendirici özelliğe sahip. Kokusu çok hoş olmasa da, saça uygulandığında kısa sürede sonuç veriyor.

Saç derinizle ilgili sorunlarınız varsa masaj yaparak uyguladığınızda saç derinizi besliyor. Hint yağı saç dökülmesi, kepeklenme gibi sorunlara doğal bir çözüm sunuyor. Saçın daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Saç uçlarındaki kırıkların onarılmasına yardımcı oluyor.

Hint yağını uygularken aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Kullandığınız yağın fazla olması etkisini arttırmayacaktır. Saçınıza Hint yağını sürdükten sonra saç bonesi veya havlu kullanıp, yarım saat kadar beklettikten sonra kimyasal olmayan, tercihen bitkisel bir şampuanla ve ılık suyla saçlarınızı yıkayıp durulamanız yeterli.

Hint yağı kaş ve kirpikler için de çok faydalı. Kaşlarınızı kalınlaştırmak için Hint yağını deneyin başlıklı yazımızdan Hint yağını kaşlarınız ve kirpikleriniz için nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER