05.12.2018

Kış aylarında buklelerinizi doğal ve belirgin hale getirin

Havadan kolaylıkla etkilenen kıvırcık saçlar kolay şekil almaz, elektriklenir ve forma zor girer. Bu nedenle kıvırcık saça özel ürün kullanmak gerekir.

İZLE: KIVIRCIK SAÇ BAKIMI👇 
Hava değişimlerinden kolaylıkla etkilenen kıvırcık saçlar; kolay şekil almaz, elektriklenir ve forma zor girer. Soğuk ve sıcak havanın saçları etkilemesi nedeniyle her mevsim farklı bir bakıma ihtiyaç duyan saçlar, farklı şekillendirme ürünlerine ihtiyaç duyar. İşte bu gibi durumlarda saç köpükleri imdadımıza yetişir. Jöleden daha hafif formda olması ve saçlarda yapışkan his bırakmaması sayesinde kıvırcık saçlarınızı özellikle köpük saç şekillendiricilerle daha hacimli ve sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kış aylarında buklelerinizi doğal ve belirgin hale getirin

Doğal ve hacimli buklelerin gün boyu şeklinin bozulmadan formunu koruması sıcaklık, hava şartları gibi nedenlerden dolayı bazen zorlaşabiliyor. Bu gibi durumlarda kullanılacak yardımcı saç ürünleri, buklelere doğallık kattığı gibi içeriğindeki özelliklerle de uzun süre koruma sağlıyor. Kıvırcık ve dalgalı saçlar için özel geliştirilen saç köpükleri, saçlara hacim katıyor ve buklelerin doğal bir görünümle uzun süre kullanılmasını sağlıyor. Kimi köpük formlar ise güçlü tutuş özelliğiyle 48 saat boyunca koruma sağlıyor, saçtan kolayca arınıyor ve saçın yumuşak yapısına zarar vermiyor. 

Kıvırcık saçlar için bir diğer seçenek ise durulanma gerektirmeyen ve saçları ağırlaştırmayan saç spreyleri ve saçların banyo sonrasında çok daha kolay bir şekilde taranmasını sağlayan ve bu sayede kırık oluşumunu engelleyen krem formundaki yağlar... İşte Pudra.com'dan kışın kıvırcık saçlar için kullanabileceğiniz ürün önerileri...

Pudra.com'dan kıvırcık ve bukleli saçlar için saç bakım ürünü önerileri

Natura Keratin Durulanmayan Saç SpreyiNatura Keratin Durulanmayan Saç Spreyi 150 Ml

naturakeratin.com.tr adresinde 120,00 TL yerine 70,00 TL
 
  • Saçınızdaki keratini dış etkenlere karşı korur.
  • Duştan sonra çok zor taranan saçlarınızı bu ürün sayesinde maksimum 1 dakika içinde tarayabilirsiniz.
  • Keratin bakımınızın uzun süreli olmasını sağlar.
  • Saçlardaki kabarmayı elektriklenmeyi yatıştırır.
  • Kuru ve yıpranmış saçlara nem kazandırır.
  • Saçlarınıza parlaklık ve dolgunluk verir.
  • Kıvırcık ve bukleli saça sahip olanlar buklelerini kontrol altında tutar kabarmayı önler.
  • Saç kırılmasını durdurur.
  • Saç tellerindeki kalınlığı artırır.
  • Saçlarınızı fön makinesi, düzleştirici ısısına karşı korur.



L’Oréal Paris Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem
Loreal Elseve Mucizevi Yağ Krem
L’Oréal Paris Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi Fiyatı: 18,90 TL

Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem, 6 değerli çiçek özü yağıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçları beslerken, saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Kremsi dokusu ile saçı elektriklenmeye ve kabarmaya karşı korurken, saçların kusursuzca şekil almasını sağlıyor. Tercihe göre kuru veya ıslak saça uygulanabilen Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem, kurutmadan önce saçın boy ve uçlarına uygulamayla saçı 230 derece ısıya karşı koruyor. Saça canlılık ve şekil verirken yağlı his bırakmıyor ve ağırlaştırmıyor.

Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi Serisi 
Buklelerinizi daha sağlıklı ve belirgin hale getirmek için

Belirsin buklelerElidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremleri yenilenen formülleri ile raflarda yerini aldı. Yeni formülüyle saçları hem besleyen hem de nem kazandıran Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri saçlara bakım yaparken şekillendirmeye yardımcı oluyor, saçların gün boyu daha canlı görünmesini sağlıyor.

Duş sonrası saç bakımı için ihtiyacınıza göre Belirgin Bukleler, Elektriklenme Önleyici ve Onarıcı Etki olmak üzere üç farklı çeşidi tercih edebilirsiniz. 

Elidor 7/24 Saç Bakım Kremi Seçenekleri (Belirgin Bukleler, Elektriklenme Önleyici veya Onarıcı Etki): 300ml 19.90TL

Egos Curl Saç Köpüğü Hareketli Bukleler


 
EGOS Curl
EGOS Curl Kıvırcık Saçlar İçin Köpük


Hareketli bukleler için Egos Curl Saç Köpüğü Fiyatı: 25,95 TL

Egos Milky Durulanmayan Saç Köpüğü
 
EGOS Milky Yıpranan Saçlar İçin Süt Proteinli Saç Köpüğü
EGOS Milky Yıpranan Saçlar İçin Süt Proteinli Saç Köpüğü

Egos Milky Durulanmayan Saç Köpüğü fiyatı: 34,95 TL

Mevsim değişimleri, uyku ve hormonal değişimler gibi faktörler saçların kalitesini düşürerek canlılığını yitirmesine neden oluyor. Yıpranan saçları güçlendirmek için yapılan saç bakımları saçların canlılığını ve parlaklığını yeniden kazanmasına yardımcı oluyor. Krem şanti görünümlü Egos Milky, içeriğindeki süt proteinleriyle saçları besliyor ve saçların eski gücüne kavuşmasına yardımcı oluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER