Pudra.com 13.02.2015

Meryem Uzerli yeniden Elidor'un yüzü

Elidor, 2015 iletişim çalışmalarına Meryem Uzerli ile devam ediyor. Güzelliği, samimiyeti, doğallığı ile çok sevilen Meryem Uzerli'yi artık sık sık ekranlarda göreceğiz.

5 yıldır Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor, 2015 iletişimine Meryem Uzerli ile devam ediyor. "Bu sevgi devam ediyor" mesajıyla, Berlin-İstanbul hattında çekilen reklam filminde Meryem Uzerli sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Çekimler sırasında ünlü yıldızın sürekli koştuğunu görüyoruz.

Meryem Uzerli yeniden Elidor'un yüzü

meryem uzerli marka yuz 2015 elidor sac guzellik
Elidor’la ekranlara dönüş yapan Meryem Uzerli, Berlin’de başlayan ve Türkiye’ye uzanan reklam filmi çekimlerinde hem yorgunluğu hem de eğlenceyi bir arada yaşadığını söylüyor. 2 yıldır süren özlem dolu bekleyişin nihayet sona erdiğini anlatan Meryem Uzerli "Çekimlere Berlin’de başladık. Berlin’in ikonik olarak adlandırılacak çok özel yerlerinde çekimler yaptık. Yaşadığım yer olduğu için söylemiyorum ama Berlin gerçekten dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Ama filmde de gördüğünüz üzere kalbimin sesini dinlediğimde bulunmam gereken yerin İstanbul olduğunu biliyorum." dedi. Elidor’un 2015 planında daha birçok farklı sürprizler yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER