@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.01.2010

Saçlarınız şekle girmiyor mu?

"İmdat! Saçım şekle girmiyor ve hiç vaktim yok" mu diyorsunuz? O halde önerilemize göz atın... Kıvırcık saçlara pratik öneriler...

Bazen güzel görünmemiz gerektiği durumlarda, saçlarımız bize inat isyan çıkarır ve şekle girmez. Ya da vakitsizlikten kötü görünümlü saçlarla evden çıkmak zorunda kalırız. Burada sıraladığımız öneriler aklınızın bir köşesinde bulunsun, mutlaka bir gün işinize yarayacaktır.




Saçınızı yıkamadan yattınız
Saçınızı yıkayacak vaktiniz yoksa, diplerine transparan pudra sürün ve fırçalayın. Ayrıca buklelerinizi de köpükle canlandırırsanız tertemiz görünür. Bir gün önceden sürdüğünüz saç jölesini ıslak ellerinizle yeniden aktif hale getirebilirsiniz.



Periyodik soruna özel çözüm
Doğal kıvırcık saçlar, reglden birkaç gün önce düzleşir. Kıvırcık saçlar için özel spreyler sayesinde saçlarınıza eski havanızı geri kazandırabilirsiniz.




Dipleri düzleşmiş kıvırcık saçlar
Saçlarınızdan ince bukleler alın, bunları maşayla diplerinden beş parmak uzak kalacak bir şekilde, içe doğru sarın (uçları dışarıda bırakın). Kısa süre böyle tutun, dikkatle maşayı ayırın ve soğumasını bekleyin. Son olarak da tarayın.






Kıvırcıklarınıza hakim olamıyorsanız
Nemli saçlarınızı sıkı bir kuyruk yapın, sprey sıkın ve kurumaya bırakın. Sonra ayrık dişli bir tarakla tarayın ve isterseniz parlatıcı sürün.


Matlaşmış sarı saçlar
Rengi tazelemek için soğuk küllü renk boyalar kullanmayın. En ideali altın sarısı veya bakır gibi parlak sıcak renklerdir. Saçlara ışıltı kazandıran spreyler de oldukça başarılı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER