@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2014

Sağlıklı görünen güçlü saçların sırrı

Sağlıkla parlayan, güçlü, canlı ve yumuşak saçlar hepimizin hayali. Dove’un yenilenen Yoğun Bakım ve Besleyici Bakım serilerini denedik ve sonuçlardan çok memnun kaldık. Dove’la güçlü ve kusursuz saçlara kavuşun.

Saçlarınızın banyodan sonra neden çok dolaştığını hiç düşündünüz mü? Saçımız bir protein kompleksi olan keratinden oluşur. Aslında saçımızı güçlü yapan da bu. Çevresel faktörler, tarama, havluyla ovalama, boyama, düzleştirme ve fönün etkisiyle saç proteinlerini kaybetmeye başlıyor, yani saç yıpranıyor. Zamanla yıpranmanın belirtisi olarak saç tellerinde ayrık uçlar ve kırılmalar görülebiliyor. Yumuşaklığını ve esnekliğini kaydeden saçlar daha çok karışıyor ve düğümler daha zor açılıyor. Bu sebepler saçın taranması zorlaştırıyor. İşte, Dove’un yenilenen Yoğun Bakım ve Besleyici Bakım serileri kadınların ortak sorunu zor taranan saçlar için yaratılmış.

Sağlıklı görünen güçlü saçların sırrı

Dove'da kullanılan keratin onarım teknolojisi saçın keratin yapısına işliyor ve saç proteinlerini hücresel seviyede yenilemeye yardım ediyor. Böylece saçlarımız daha güçlü oluyor, kırık uçlar ve koparak dökülmeler azalıyor. Saçı derinlemesine besleyen ve yıpranmaları onaran Dove’un yeni formülü sayesinde boyatma, düzleştirme, fön gibi saça zarar veren işlemleri korkmadan uygulayabilirsiniz.

dove sac bakimi urun sampuan sac kremi maske
Saçlarınız kuru ve yıpranmış mı?

Şampuan, saç kremi, maske ve ekspres bakım kreminden oluşan Dove Yoğun Bakım serisi keratin onarım teknolojisine sahip. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için uygun bir seri. Pudra editörleri olarak bizim de deneyip çok memnun kaldığımız bu serinin şampuanı saçımızın doğal dalgalarını bile ortaya çıkardı. Şimdi saçlarımız çok daha sağlıklı görünüyor.

Saçlarınız artık elektriklenmeyecek!
Şampuan, saç kremi, maske ve ekspres bakım kreminden oluşan Dove Besleyici Bakım Serisi, ultra hafif yağlar içeriyor. Bu yağların en büyük özelliği hızla emilmeleri. Besleyici Bakım serisi saç yüzeyini pürüzsüz ve yumuşak hale getiriyor, saça parlaklık kazandırıyor. Kuru, kabaran, elektriklenen saçlar için ideal.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER