26.06.2012

Schwarzkopf'tan mucize gibi bakım serisi

Antik çağlarda Mısır’dan eski Çin’e kadar uzanan güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası olan değerli yağlar, bugün saç bakımında da vazgeçilmez olmayı sürdürüyor.

Değerli yağların bakım özelliklerini, saça dokunulası yumuşaklık, göz kamaştıran parlaklık veren benzersiz bir formülle ve Micro Emulsion Teknolojisi ile buluşturan BC Mucize Yağ, şimdi yepyeni bir özel bakım serisi geliştiriyor. Dünyaca ünlü Schwarzkopf Professional markası tarafından yaratılan BC Mucize Yağ, büyüleyici bir güzelliğe sahip olmak isteyenlere, saçlara altın bir dokunuş gerçekleştiren yeni bakım serisi ile karşılık veriyor. Zarif ambalajı ile dikkat çeken yeni seri, tüm saç tiplerine uygun şampuan, saç kremi, sprey krem, kür ve iki serumdan oluşuyor. BC Mucize Yağ, saçlara ayrıcalıklı ve lüks bir bakım sağlıyor.

Schwarzkopf'tan mucize gibi bakım serisi

Altın dokunuşlar ile parlak ve yumuşacık saçlar
Schwarzkopf Professional, saçlarınız için antik güzellik sırlarını BC Mucize Yağ’ın yeni bakım serisinde bir araya getiriyor. Saçlarda sağlık ve güzellik formülünün ana maddesini ise güçlü antioksidan özellikleri ve serbest radikallere karşı koruyucu etkisi ile bilinen Argan Yağı oluşturuyor. BC Mucize Yağ, doymamış yağ asitleri açısından zengin Argan Yağı ile saçlara ağırlaştırmadan bakım yapıyor; saçın doğal koruyucu tabakasını güçlendirmeye yardımcı oluyor ve saçı yoğun şekilde besliyor. Saçlar, altın dokunuşlar ile hak ettikleri lüks bakıma kavuşuyor, görkemli bir parlaklık, yumuşaklık ve üstün esneklik özelliği kazanıyor.

BC Mucize Yağ Bakım Serisi, saçların yeni mucizesi
Schwarzkopf Professional, saçlarda çarpıcı etkiler yaratmak için antik güzellik sırlarının yanı sıra teknolojisi ile devrim yaratan bilimsel gelişmeleri de kullanıyor. Henkel’in Saç Bakımı Bölümü’nün Uluslararası Ürün Geliştirme Müdürü Dr. Elisabeth Poppe bu teknolojiyi; “Öncü Micro Emulsion Teknolojisi sayesinde, değerli yağlar, saçı ağırlaştırmayacak oranlarda şampuan içeriklerine dahil edilebiliyor. Schwarzkopf Professional bu teknoloji ile ilk defa değerli yağları kristal berraklığında ufak tanecikler halinde, bakım ürünlerinin formülüne ekledi.” sözleriyle özetliyor. Yağ tipi emülsiyonlarda yer alan büyük tanecikler, maddeyi beyaz gösterirken özellikle ince telli saçlarda aşırı beslenme riski oluşturur. BC Mucize Yağ “Micro Emulsion” sayesinde, saç yüzeyindeki gözenekleri açık kısımlarda, doğru miktarda besleyici yağ kalmasını sağlıyor. BC Mucize Yağ’ın yenilikçi formülü, koruyucu bir film tabakası gibi saçı sarıyor. Saç yüzeyini pürüzsüzleştiren polimer ve özel mikro ince yağlar gibi temel etken maddelerle saçlara büyüleyici bir yumuşaklık ve göz alıcı bir parlaklık katıyor. BC Mucize Yağ, tüm saç tipleri ve yapıları için kullanılabiliyor.

Saçlara etkili bakım için BC Mucize Yağ Serisi:

BC Mucize Yağ Şampuan
Saçlarınızı temizlerken değerli Argan yağı ve kristal berraklığındaki bakım formülüyle de besliyor. Yenilikçi Micro Emulsion Teknolojisi ile saçlarınıza pürüzsüz bir güzellik ve ışıltılı bir parlaklık veriyor.

BC Mucize Yağ Sprey Krem
Saçlara ışıltı ve fark edilir yumuşaklık katarken yeniden yapılandıran, dolaşıkları çözerek taranmasını kolaylaştıran iki aşamalı bir bakım uyguluyor. Saçınıza anında parlaklık, pürüzsüzlük, hareketlilik ve canlılık veriyor; saçın nem içeriğini dengelerken elektriklenme, uçuşma kontrolünü de sağlıyor.

BC Mucize Yağ Işıltı Kremi
Yüksek kaliteli yağların zengin bakım etkisi ile dolaşık saçları kontrol altına alarak kolayca taranmasını sağlıyor. Saçlarda fark edilir derecede esneklik ve parlaklık yaratıyor.

BC Mucize Yağ Işıltı Kürü
Argan yağıyla saçları besleyerek, içeriden derinlemesine güçlendiriyor ve ayrıcalıklı bir bakım etkisi yaratıyor. Zengin dokusu ile hem kullanım keyfi sağlıyor hem de saçlarınıza ışıltılı ve gözle görülür bir yumuşaklık kazandırıyor.

Yeni BC Mucize Yağ Bakım Serisi’ni, Haziran 2012 tarihinden itibaren tüm Schwarzkopf Professional salonlarında bulabilirsiniz.

BC Mucize Yağ Şampuan: 45TL
BC Mucize Yağ Sprey Krem: 62TL
BC Mucize Yağ Işıltı Kremi: 62TL
BC Mucize Yağ Işıltı Kürü: 77TL
BC Mucize Yağ (2 çeşit; Normal Saçlar ve İnce Telli Saçlar için): 77TL /adedi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER