@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.07.2012

Seksi plaj saçı nasıl yapılır?

Hayır, plajda olmanıza gerek yok! Denize, rüzgara da hiç gerek yok! Evde yapacağımız seksi plaj saçı ile herkes sizi tatilden yeni gelmiş sanacak!




Uzun ve hafif katlı bir saçınız varsa, rüzgardan havalanmış, doğal yoldan hacim kazanmış bir görünüm sizi oldukça seksi ve çekici gösterecektir!

Hadi o zaman bu saçı evde yapalım! Denizsiz, rüzgarsız, plaja gitmeden seksi plaj saçı yapıyoruz.

1) Islak saçınıza bir tuzlu su çözeltisi (ABD'de sörf spreyi diye geçiyor) püskürtün. Yurtdışından bu tür bir ürün temin etme şansınız yoksa bukle tutucu güçlü bir saç köpüğü de kullanabilirsiniz. Ürünü saça sürdükten sonra başınızı birkaç kez sağa sola sallayın, daha sonra saçınızı kendi kendine kurumaya bırakın. Açık havada kurumaya bırakırsanız daha iyi olur, balkona çıkabilirsiniz mesela.

2) Saçınız kuruduktan sonra yuvarlak bir saç fırçası ile saçı tutam tutam fırçaya dolayıp köpük sıkın ve taramadan fırçayı saçtan çekin. Bunu düzensiz şekilde yapın; içe dolayın, dışarı dolayın, kalın tutam ve ince tutamlar şeklinde fırçayı sarın.

3) Fırçayla işiniz bitince parmaklarınızı kullanarak saçlarınızdaki dalgaları biraz dağıtın ve sonunda sprey SIKMAYIN! İşte, plaj saçının farkı! Doğal görünmesi için son bitişi spreyle yapmayın, zaten kullandığınız köpük dalgaları tutuş açısından yeterli olacaktır.

Bırakın doğal kalsın! Hummalı bir çalışma gibi gözükse de fırçayla saçınızı sarmanız ve saça son görüntüsünü vermeniz 10-15 dakikanızı alacaktır. Deneyin...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER