@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.06.2014

Trend alarmı: Atkuyruğu aksesuarları

Yazın atkuyruğu günlük hayatımıza büyük kolaylık getiriyor. Hep "sade ve doğal" kelimeleriyle özdeşleştirdiğimiz atkuyruklarının bu yaz hiç de sade olmaya niyeti yok. İşte yeni atkuyruğu aksesuarları!

Günlük hayatta bizi dakikalarca saç yapmaktan kurtaran, pratik ve sade atkuyrukları bu sezon daha süslü! Mara Hoffman 2014 Plaj ve Chanel 2014 Sonbahar defilerinde mankenlerin atkuyruklarına hareket katan aksesuarların hızla yayılacağını öngörmek hiç de zor değil.

Trend alarmı: Atkuyruğu aksesuarları

Pudra.com olarak defilelerde atkuyruklarının şerit tüvitlerle, el örgüsü çiçeklerle, ponponlarla, ipek kurdelelerle, püsküllerle ve el işi aksesuarlarla süslenmesini çok beğendik ve biz de stilimize taşımaya karar verdik.

Siz de bu trendin çekim gücüne kapıldıysanız, hemen Mara Hoffman 2014 Plaj ve Chanal 2014 Sonbahar defilerinden ilham alabilirsiniz. Üstelik bu süslü atkuyrukları yazın plajlarda kullanım için de son derece güzel ve rahat. Dolayarak kullanabileceğiniz ya da özgürce bırakabileceğiniz aksesuarla eğlenceli atkuyrukları yapabilirsiniz. Önerimiz, annenizden yazma oyalarını sandıktan çıkarmasını istemeniz yönünde. El işi oyları kullanmanın tam zamanı!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER