Pudra.com 26.01.2011

aisha ISTANBUL’da online alışveriş fırsatları

Ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha ISTANBUL, web sitesinden yapacağınız alışverişlerde özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

www.aisha.com.tr adresinden yapacağınız 150 TL ve üzeri yüz ürünü alışverişine %20 indirim ayrıcalığını sunan aisha ISTANBUL, ölü hücrelerle ve siyah noktalarla en kısa sürede vedalaşmanızı sağlayacak yüz temizleme eldivenini de hediye ediyor.

aisha ISTANBUL’da online alışveriş fırsatları

aisha ISTANBUL’un her türlü cilt tipine uygun olarak hazırladığı özel yüz ürünlerinde kullandığı gül, lavanta, ıtır, papatya ve neroli gibi saf çiçek suları cildinizi derinlemesine temizler ve nem ihtiyacını giderir. Aynı safa, kuşburnu çekirdeği, ezan çiçeği ve üzüm çekirdeği gibi anti oksidan ve yaşlanma karşıtı mucize yağlar içeren normal, yağlı ve olgun ciltler için ayrı ayrı hazırlanan serumlar sayesinde kırışıklıklar azalırken, kolajen üretimi artar ve cildiniz yenilenerek sağlıklı bir yapıya kavuşur. Ayrıca temizleme amaçlı kullanabileceğiniz her cilt tipine göre özel olarak hazırlanan lavanta, kalendula ve kil içerikli saf zeytinyağı ve aynı safa yağı içeren sabunlar ile cildinizin A, D ve E vitamini eksikliğini de giderebilirsiniz.


www.aisha.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER