@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2016

Kusursuz dişlerin sırrı çözüldü!

Sağlıklı ve kusursuz görünen dişler emek ister. Oral-B'nin akıllı diş fırçası Oral-B Genius kusursuz dişlere ulaşmakta baş yardımcımız olacak.

Mükemmel bir cilde sahip olmak için yüz temizleme fırçalarından, özel bakım ürünlerine kadar birçok yeniliği deniyoruz. Ancak söz konusu dişlerimiz olduğunda gerçekten o kadar hassas davranıyor muyuz? Ağız bakımımızı yaparken en az cildimiz kadar özen göstermemiz gerekiyor. Yanlış yapılan cilt bakımı nasıl kötü sonuçlara sebep oluyorsa aynı şey diş ve ağız bakımı için geçerli. 

Kusursuz dişlerin sırrı çözüldü!

Doğru diş fırçalama, çoğumuzun başarısız olduğu bir konu. Oral-B bu konuya bir çözüm getirerek ilk akıllı diş fırçası Oral-B Genius'ı çıkardı. Bu akıllı diş fırçası, özel Pozisyon Algılama Teknolojisi sayesinde diş fırçalarken hiçbir bölgenin atlanmamasını sağlıyor. Nasıl mı? Oral-B Genius'ın içerisindeki hareket sensörü bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanıyor ve telefonun kamerasını kullanarak siz dişlerinizi fırçalarken sizin hareketlerini takip ediyor. Telefonunuza yükleyeceğiniz Oral-B App 4.1 ile fırça, dişlerinizi fırçalarken uyguladığınız basınçtan fırçalama sürenize kadar tüm bilgileri gösteriyor. Bu şekilde hiçbir alanı atlamadan, doğru bir şekilde dişlerinizi fırçalayabiliyorsunuz. 

oral-b genius akıllı diş fırçası





















Oral-B Genius, Üçlü Basınç Sensörü Teknolojisine sahip. Bu teknoloji, diş fırçası dişlere fazla basınç yaptığında uyarı vererek fırçanın hızını düşürüyor. Yani diş etlerine ve diş minesine zarar vermeden dişlerinizi fırçalamış oluyorsunuz. 

Akıllı diş fırçası özel lityum iyon pili sayesinde 12 güne kadar hiç şarj edilmeden kullanılabiliyor. Bu demek oluyor ki tatillerde tıpkı normal diş fırçanızı yanınıza alır gibi Oral-B Genius'ı da alabilirsiniz. Tatil demişken, ürünün günlük kullanım için olan şarj standının yanında akıllı seyahat kabı da bulunuyor. Akıllı seyahat kabı ile diş fırçanızı kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz. Diğer elektronik diş fırçalarına göre 20 kat daha hızlı şarj olan Oral-B Genius şarj bitimine kadar aynı performansı gösteriyor. Yani şarjı bitince yavaşlayıp etkisi azalmıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER