08.03.2022

Yeni maskara: Avon Legendary Lengths

Instalenght Silikon Konik Fırçası ile ulaşılması zor olan kirpikleri dahi belirginleştirip, kirpiklerin tek tek ayrılmasını sağlayan bu maskara ile tanışın

İZLE: MASKARA NASIL SÜRÜLÜR?👇 
Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon, göz makyajında devrim yaratacak yeni ürünü, Avon Legendary Lengths maskara ile kirpiklerinde uzunluk ve hacmi aynı anda isteyenleri sevindiriyor. 

Yeni maskara: Avon Lefendary Lengths

Deneyenlerin %100’ü uzunluğu ve hacmi artırdığını onayladığı* Avon Legendary Lengths Maskara,  kirpiklerinizi artık 3 kat daha hacimli ve yüzde 50’ye kadar daha uzun gösterecek!
Daha önce kullandığınız bütün maskaraları unutmanızı sağlayacak topaklanma yapmayan ve bulaşmayan yapısıyla Avon Legendary Lengths Maskara, gün boyu kalıcı özelliğiyle göz makyajınızı adeta bir efsaneye dönüştürecek.

Avon’un en yeni maskarası, Avon’a özel Instalenght Silikon Konik Fırçası ile ulaşılması zor olan kirpikleri dahi belirginleştirip, kirpiklerin tek tek ayrılmasını sağlayacak. Yeni nesil polimerler içeren formülü sayesinde formül kirpikler üstünde adeta kayacak ve ekstra uzunluk verecek.

Kirpiklerinize hem uzunluk hem de hacim verecek memnuniyet garantili Avon Legendary Lengths Maskara, göz makyajınızı mükemmel hale dönüştürecek. Kirpiklerinizi 3 kat daha hacimli ve yüzde 50’ye kadar daha uzun gösterecek efsane deneyimi yaşamaya hazır mısınız? 
 
Avon Legendary Lengths Maskara: 54,99 TL
 
Avon Legendary Lengths Maskara


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER