01.08.2018

Saçlar doğal güzelliğine kavuşuyor

L'Oréal Paris’in doğadan aldığı güçle kusursuz güzellik ve bakım sunan lüks saç bakım markası Botanicals Fresh Care, doğanın gücünü saçlarınıza yansıtıyor.

L’Oréal Paris’in formülleri botanik içeriklerle zenginleştirilmiş lüks saç bakım markası Botanicals Fresh Care; doğanın gücünü yarattığı özel formüller ile saçlarınıza yansıtırken, %100 geri dönüştürülmüş şişeleri ile doğadan aldığı gücü yeniden doğaya kazandırıyor. Mükemmel sonuç için en güçlü formüllerle geliştirilen Botanicals Fresh Care ailesinden Güç Kaynağı Kişniş Serum, Parlaklık İksiri Sardunya Sprey ve Besleyici Terapi Aspir Balsam Krem doğanın gücünü saçlarınıza taşıyor...

Botanicals Fresh Care ile saçlar

Botanik içeriklerle zenginleştirilerek doğadan aldığı güçle kusursuz güzellik ve bakım sunan Botanicals Fresh Care, doğal bir his için geliştirilmiş silikon içermeyen formülü sayesinde saçınızı besliyor, canlı ve güçlü bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Doğadaki en güçlü içerikleri bilimle sentezleyerek en yüksek performanslı formülleri geliştiren Botanicals Fresh Care, saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayarak doğal dengesine ulaştırırken, saçlarınızı gerçek güzelliğe yani “doğal güzelliğine” kavuşturuyor.
 
Botanicals Fresh Care Saç Bakım Serisi


Daha sağlıklı saçlar için Kişniş Serum, Sardunya Sprey ve Aspir Balsam Krem

Daha bakımlı ve daha sağlıklı saçlara sahip olmanın sırrını doğadan alan Botanicals Fresh Care ailesi Kişniş Serum, Sardunya Sprey ve Aspir Balsam Krem ile doğanın gücünü saçlarınıza yansıtıyor.

Dökülmelere karşı Güç Kaynağı Kişniş Serum

Zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar için geliştirilmiş Güç Kaynağı Kişniş Serum, içerdiği kişniş tohumu yağı sayesinde ıslak ya da kuru saçın boy ve uçlarına uygulanarak saçları kökten uca kadar güçlendiriyor.

Mat ve boyalı saçlar için Sardunya Özü

Sardunya özü içeren Sardunya Sprey mat ve boyalı saçların en büyük sorununu olan cansız görünümü ortadan kaldırarak saçın ihtiyaç duyduğu parlaklığı sunuyor.

Saçlarınızda parlaklık için Sardunya Sprey

Parlaklık İksiri Sardunya Sprey, ıslak ya da kuru saçın boy ve uygulanarak boyalı saçların kaybettiği parlaklığını ve canlılığını anında geri kazandırıyor, kolay tarama sağlıyor.

Kuru saçlar için Besleyici Terapi Aspir Balsam Krem

Kuru saçların ihtiyacı olan bakım için geliştirilen Besleyici Terapi Aspir Balsam Krem Yoğun aspir yağı içeren ise formülü sayesinde, kuru saçları besleyerek, bakım yapıyor. Özellikle yaz aylarında deniz ve güneşin etkisiyle yıpranan saçları ihtiyaç duyduğu yumuşaklığa kavuşturuyor.

Botanicals Fresh Care'in tüm şişeleri %100 geri dönüştürülebilir

“Gerçek güzellik için doğaya dönüş” diyerek en büyük sırrının; doğanın en güçlü içeriklerini bilimle sentezlemek olduğunu belirten Botanicals Fresh Care ailesi, gücünün kaynağı doğaya olan saygısını çevreye duyarlı üretim süreci ve %100 geri dönüştürülmüş şişeleri ile gösteriyor.

Botanicals Fresh Care Kişniş Serum önerilen satış fiyatı: 49,90 TL
Botanicals Fresh Care Sardunya Sprey önerilen satış fiyatı: 49,90 TL
Botanicals Fresh Care Aspir Balsam Krem önerilen satış fiyatı: 49,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER