@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2016

Güzellikte yeni bir dünya: Boyner Le Beauty Lab

Boyner, Türkiye'ye ilk kez gelen güzellik ve cilt bakım ürünlerini bir araya toplayarak yepyeni Le Beauty Lab dünyasını yarattı. Detaylar Pudra.com'da.

Söz konusu cilt bakım ve makyaj olduğunda biz kadınlar çok hassasız. Gerekirse aradığımız ürünü bulabilmek için mağaza mağaza dolaşmakta, bütün internet sitelerine bakmakta bir sakınca görmüyoruz. Boyner, bizim bu sorunumuzu fark edip Türkiye'ye ilk kez gelen dünyaca ünlü markalarını Le Beauty Lab'da bir araya topladı. Cilt bakımından, kozmetiğe ihtiyacımız olan tüm ürünleri kolayca bulabileceğimiz, profesyoneller eşliğinde deneyimleyeceğimiz Le Beauty Lab, güzellikte yeni bir dünyanın kapılarını açıyor diyebiliriz. 

Güzellikte yeni bir dünya: Boyner Le Beauty Lab
Cilt, vücut, el, göz, saç bakımı, makyaj ürünleri ve güzellik ekipmanlarına kadar güzellikle ilgili aradığımız her şeyi bulduğumuz Le Beauty Lab'da, yurtdışından ilk kez getirilen ve Boyner'e özel olan markaları bulunduruyor. Saçları kırmadan açan Tengle Teezer taraklar, nail art tutkunlarının bayılacağı Modelsown rengarenk ojeler, el yapımı Lolabomb sabunlar ve saçlardaki beyazları zahmetsizce kapatmaya yardımcı olan Color Wow ürünler bu markalardan sadece birkaçı. 

Güzellik deneyimini doyasıya yaşamak isteyenler Boyner mağazalarındaki kozmetik reyonunda yer alan Le Beauty Lab'a mutlaka gitmeli. 
 

Boyner Le Beauty Lab markaları:

Makyaj: NYX, Smashbox, Diego Della Palma, Modelsown
Cilt ve vücut bakımı: Crabtree & Evelyn, Institut Karite, Thalia, Lokum Istanbul, Mio
El bakımı: Modelsown, Ciate, Lolabomb,
Göz bakımı: Apothcare, Wunder Brow, Pinky Goat
Saç bakımı: Balmain, My Organics, Color Wow, Milkshake, Tangle Teezer
Kişisel bakım ekipmanları: Konjac Sponge, Beauty Blender, Foreo


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER