30.01.2020

Çatlaklar ve lekelere karşı Bio-oil'den yeni formül

Ciltte kırışıklık, kuruluk, çatlak görünümü, leke gibi sorunlarla daha etkili bir şekilde mücadele etmeyi amaçlayan Bio-Oil'in formülü yenilendi.

İZLE: ÇATLAKLARI ÖNLEME YOLLARI👇 
Yenilenen formülü ile kırışıklık, kuruluk, çatlak görünümü, leke gibi sorunlarla etkili bir şekilde mücadele eden Bio-oil'in sadece ambalajı değil, formülü de yenilendi. Bio-Oil'in yeni formülünde papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarıyla birlikte A ve E vitaminleri ve PurCellin Oil™ etken maddesi yer alıyor.

Çatlaklar ve lekeler için Bio-oil'in formülü yenilendi

Klinik olarak test edilmiş içeriğiyle Bio-Oil, kendine özen gösterenlere yeni yılda cildini yenileme fırsatı veriyor. Yeni formülünde papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarıyla birlikte A ve E vitaminleri ve çok özel bir etken madde olan PurCellin Oil™ barındıran Bio-Oil; zengin içeriğiyle ciltteki kırışıklık görünümünü azaltmaya ve cildi pürüzsüz hale getirmeye yardımcı oluyor.

bio oilGünlük banyo ve duş rutini, sabun ve su kullanımı, soğuk hava gibi nedenlerle oluşan nem kaybınının da önüne geçen Bio-Oil, cildin nem dengesini korumaya yardımcıdır.

Hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmadan cilt tarafından hızlı bir şekilde emilen Bio-Oil’in günde iki kez uygulanması yeterli oluyor.

Çatlaklarla da mücadele ediyor

Sağlık ürünleri şirketi Perrigo çatısı altında tüketiciler ile buluşan Bio-Oil, cilt üzerindeki çatlak görünümünün iyileşmesine de yardımcı oluyor.

Yenilenen formülü ile yalnızca 8 haftada çatlak görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltan Bio-Oil, günde iki kez çatlakların üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanıyor.

Doğum çatlaklarına karşı önlem almak isteyen anne adaylarında ise hamileliklerinin üçüncü ayından itibaren kullanabiliyor.

Bio-Oil’in karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere uygulanması tavsiye ediliyor.

Bio-Oil hakkında bilmeniz gerekenler
  • Bitki özleri ve vitaminleri bir araya getiren bir cilt bakım yağı olan Bio-oil, hızlı kilo alıp verme, ergenlik döneminde yaşanan hızlı boy uzaması, hamilelik veya vücut geliştirme nedenleriyle oluşan çatlakların sekiz haftada gözle görülür şekilde azalmasını sağlamayı amaçlar.
  • Avrupa Parlamentosu Yönetmeliği ve Kozmetik Ürünleri Konseyinin güvenlik denetimlerine tabidir.
  • Üçüncü ayından itibaren hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımına uygundur.
  • Perrigo (*) çatısı altındadır.

(*) Perrigo bünyesinde bulunan markalardan bazıları: Sebamed, Paranit, Predictor, XL-S, Vectavir, Gvyna, Omron, Deotak ve Depitak

Bio-oil cilt bakım yağını piyasada 125ml ve 60ml olmak üzere iki farklı boyutta bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER