Pudra.com 09.10.2012

Cilt bakımında 24 ayar altın devri

Orogold, bileşimindeki 24 ayar altın parçacıklarıyla cilt bakımında çığır açarak, altının ışıltılı ve saf güzelliğini cilde taşıyor. 24 ayar altın, tedavi edici ve yeniden yapılandırıcı özelliğiyle cilt bakımında artık rahatlıkla kullanılıyor.

Bir süredir kozmetik sektörünün hedefinde olan altının cilt bakımında kullanılması aslında yeni değil. Yüzyıllar öncesinde kadınlar altını güzelleşmek için kullanıyorlarmış. Altının cilde faydaları eşsiz. Şimdilerde ise cilt bakımında 24 ayar altın devri yeniden başladı!

Cilt bakımında 24 ayar altın devri

Antik Çin, Hindistan, Roma ve Mısır’da “hayat iksiri” olarak kullanılan kollodial altınını ürünlerine taşıyan Orogold'un 24 ayar altın parçacıklarıyla desteklenen ürünleri, hücresel yenilenme sürecini hızlandırıyor. 24 ayar altın aynı zamanda dokuların kaybettiği elastikiyetin geri kazanılması, kolajen kaybının yavaşlatılması ve cilt sarkmasının önüne geçilmesinde de büyük rol oynuyor.

İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerin yanında, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyararak, ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan Orogold; güneşin yol açtığı hasarları, yaşlanmayla gelen lekeleri de mucizevi bir şekilde yok ediyor.

24 ayar altın parçacıklı Orogold ürünlerini Harvey Nichols (İstanbul – Ankara), Brandroom (Nişantaşı, Suadiye) mağazaları ve Akbatı AVM’de bulabilirsiniz.

Facebook.com/orogoldcosmetics
Orogoldcometics.com.tr


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER