13.11.2023

İsviçre elması Uttwiler Spatlauber ile yaşlanma karşıtı cilt bakımı

İsviçre’de yetişen çok uzun ömürlü elma türü olan “Uttwiler Spätlauber”ın biyoteknolojik özü ile hücre ömrünü uzatan Age Stop artık Türkiye’de.

Dünya bir süredir soyu tükenmekte olan bir İsviçre elması türü olan “Uttwiler Spätlauber”ın cilt yenileme gücünü konuşuyor. Bu DNA’sı insan cildine benzeyen büyülü elmanın kök hücresi şimdi MFM Age Stop Yaşlanma Karşıtı kremle cilde dair tüm bilinenleri kökten değiştiriyor.

İsviçre elması Uttwiler Spätlauber ile yaşlanma karşıtı cilt bakımı

Bilim insanları, Uttwiler Spätlauber elmasının, kuruyup ağaçlarından düştükten aylar sonra bile canlılığını koruduğunu fark etti. Araştırmalar ortaya çıkardı ki, bu özel meyvenin kök hücreleri tıpkı insan kök hücrelerine benziyordu.

Kısa süre içinde elmanın kök hücrelerinin laboratuvarda yetiştirilmesini sağlayan bitki hücre kültürü teknolojisi geliştirildi. Şimdi bu özel kök hücreler hem gündüz, hem gece, hem de göz çevresi kremi olarak üretilen MFM Age Stop Yaşlanma Karşıtı Krem’in içinde.

11 güçlü aktif bileşenle Ünlü Eczacı Mehmet Müderrisoğlu’nun formülü olan MFM Age Stop Yaşlanma Karşıtı Krem, cildi nemlendirirken ona sıkı ve doğal bir görünüm kazandırmaya katkı sağlıyor.

İçerdiği kök hücre ve DNA koruyucu cildin kolajen üretimini artırıyor, cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı oluyor.

ÜRÜN İÇERİĞİNDE NELER VAR?

Age Stop

Ürünün içeriğinde yanı sıra botox’a benzer etki yapan ARGİRELİN, cildin bir kullanımda üç gün nemlenmesini sağlayan Trimoist, İsviçre’nin buzul şaraplarının üretildiği üzümlerinden elde edilen Vin-uplift, Macademia fındığı, Shea Butter (Shea Yağı), Çin Geveni (Astragalus) kök ekstresi, Zeytin yağından elde edilen Squalene, güneş ışıklarından kaynaklanan DNA hasarının oluşmasını önleyen Pepha Protect, E Vitamini, yosundan elde edilen Moss Cell, kolajeni uyaran soya özü Lipobelle, Buğday Özü Yağı bulunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER