06.09.2010

Clinique eski maskaranı alıyor, yenisini veriyor!

Clinique Eylül ayında piyasaya sunduğu High Lenghts Mascara’nın lansmanını benzersiz bir kampanya ile kutluyor: Eskisini getir, yenisini al!

Kampanya kapsamında 19 Eylül 2010 tarihine kadar herhangi bir marka eski maskarasını Clinique standlarına getirenlere Clinique’in en çok satan 3 maskarasından birinin deneme boyu hediye edilecek.

Clinique eski maskaranı alıyor, yenisini veriyor!

Bu şekilde tüm kozmetik severler Clinique’in dünyada en çok satan ürünler arasına giren maskaralarıyla ücretsiz tanışma fırsatı bulacaklar.

Kampanya kapsamında deneme boyu hediye edilecek olan maskaralar:

High Lenghts Mascara
Clinique’in son çıkan maskarası. Özel tasarıma sahip fırçasıyla, en ince ve kısa kirpikleri dahi belirginleştirerek en vahşi hayallerinizin bile ötesine uzanan kirpikler yaratır.
Fiyat: 46 TL

High Impact Curling Mascara
Kozmetik sektöründe de bir ilk olan özel Termal teknolojisi sayesinde polimerlerin oluşturduğu ince film tabakası kirpikleri ağırlaştırmadan dolgun bir görünüm ve kalıcı bir renk sağlar.
Ilık suyla kolayca temizlenir.
Fiyat: 46 TL

High Impact Mascara
Benzersiz formülü ve özel fırçası sayesinde kirpiklerinizi iki katı dolgun ve uzun göstererek bunu kanıtlıyor. Buğday özleri sayesinde kirpikleri besler. En hassas gözlerde dahi reaksiyona sebebiyet vermez.
Fiyat: 46 TL

Size en uygun Clinique Maskara’sını keşfetmek için Maskara Gardrobumuzu karıştırın. Maskara Gardrobumuz www.clinique.com.tr’ de.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER